sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Berlin

Boka flyg Göteborg Berlin och ta chansen att uppleva en av Europas mest dynamiska städer. Berlin har verkligen något att erbjuda alla med sitt rika utbud av shopping, kultur, historia och arkitektur. Destinationen passar därför perfekt både för en weekendresa, shoppingresa eller fotbollsresa. Med SAS kan du dessutom flyga från Göteborg till Berlin varje dag, året runt. På så sätt kan du boka ett flyg som passar just dig och dina behov. 
 

Boka flyg Göteborg Berlin med vår Lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg från Landvetter till Luleå Airport bör du kika lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att kunna erbjuda dig marknadens bästa priser. På så sätt kan du fynda flyg Göteborg Umeå till en riktigt bra prislapp. Du har dessutom alltid 24-timmars öppet köp med SAS. När du hittar ett bra flyg kan du därför slå till direkt!

Hitta din resa i lågpriskalendern
 

Flyg Göteborg Berlin och upplev en av Europas mest dynamiska städer

Med sitt rika utbud av kultur, historia, shopping och arkitektur har verkligen Berlin något att erbjuda för alla. Efter murens fall har Berlin blivit en av Europas mest blomstrande och dynamiska städer. Som kulturintresserad kan du både ta chansen att uppleva ett brett spektrum av konstmuseer, teaterscener och musikkonserter i toppklass. Du kan dessutom passa på att besöka någon av stadens unika nattklubbar där du kan få dansa till det senaste inom technovärlden.

Om du däremot är ute efter en lugnare aktivitet erbjuder Berlin shopping i världsklass. Så ta dig en tur till den välkända boulevarden Kurfürstendamm och passa på att fynda. Att även utnyttja möjligheten att lära dig mer om Europas historia är något som du även bör göra när du besöker Berlin. Ett besök till muren och Checkpoint Charlie är något som är ett måste. Så boka flyg Göteborg Berlin redan idag och ta chansen att uppleva allt det här och lite till! 
 

Inkluderat i ditt flyg Göteborg Berlin

Att flyga från Landvetter till Berlins flygplats Tegel tar bara en dryg timme. Oavsett den korta restiden vill vi kunna erbjuda dig en så bekväm resa som möjligt. Precis som med SAS alla andra flygrutter ingår vissa förmåner även när du bokar ditt flyg Göteborg Berlin:

 

Boka flyg Göteborg Berlin med SAS barnrabatt

Dina barn ska självfallet också få följa med på din resa från Göteborg till Berlin. Med SAS kan du alltid boka dina barns biljetter till lägre priser. Om du har barn som är yngre än 2 år och de kan sitta i knäet hos en vuxen under flygfärden kan du få upp till 90% rabatt på flygbiljetten. Du kan även få upp till 25% rabatt på flygbiljetter om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är yngre än 2 år ska ha en egen sittplats. Så passa på att boka flyg Göteborg Berlin redan idag och ta med hela familjen på resan! 

Mer om att resa med barn 
 

Flyg Göteborg Berlin med SAS EuroBonus 

Om du inte redan är medlem i  SAS EuroBonus bör du passa på att bli det när du bokar ditt flyg Göteborg Berlin. Som medlem i vårt lojalitets-och frequent-flyer program kan du få ta del av flera förmåner. Du kan dessutom inte enbart tjäna poäng på flygresor utan även på inköp som du gör före och under resan mellan Göteborg och Berlin. Att bli medlem är dessutom alldeles kostnadsfritt och ju mer frekvent flygresenär du är – desto fler förmåner får du.

Om du flyger frekvent kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och kan få chansen att ta del av vår fantastiska lounge. I loungen kan du få en avkopplande start på resan och avnjuta ett stort utbud av mat och dryck i en rofull miljö. Du har dessutom obegränsad tillgång till WiFi och ett stort utbud av tidningar att tillgå. Så passa på att bli medlem redan idag när du bokar ditt flyg Göteborg Berlin!

Bli medlem i EuroBonus
 

Flyg Landvetter – Tegel  

Att flyga från Landvetter till Berlins flygplats Tegel Airport är smidigt och tar enbart en dryg timme. När du väl är framme på Tegel Airport finns det dessutom många goda möjligheter att enkelt ta sig in till stadskärnan. En taxiresa in till stan tar ca en halvtimme. Att ta en buss in till staden är även ett bra alternativ och du kan både välja att åka med stadens kollektivtrafik och bussarna TXL Express Bus och Express Bus X9. Ett ytterligare alternativ är att hyra en bil vilket gör att du kan vara flexibel under ditt utforskande av staden Berlin. Som medlem i SAS EuroBonus kan du dessutom hyra bil till förmånliga priser. När du bokar ditt flyg Göteborg Berlin kan du således förvänta dig en smidig och bekväm resa! 
 

Övrigt 

Reseförsäkring