Flygpriser

Flygpriser

Flygpriser med prisgaranti

Med SAS kan du snabbt och enkelt få en överblick på alla flygpriser och boka billiga resor till de destinationer du vill. Med oss är du alltid garanterad hög kvalitet och goda förmåner – oavsett pris.

Det finns många avgångar och destinationer att välja mellan så att du enkelt kan anpassa resan efter just dina önskemål. Du har dessutom 24 timmars öppet köp så att du enkelt kan ändra din bokning. Med SAS kan du boka flygresor till alla större städer i Europa, USA, Asien och övriga världen, plus att vi alltid landar på de stora flygplatserna runt om i världen vilket gör din resa så smidig som möjligt.
 

Lågpriskalendern

I vår lågpriskalender kan du hitta låga flygpriser till många av våra destinationer, både inrikes och utrikes. Lågpriskalendern visar lediga platser på flygningar till våra populäraste resmål och gör det enkelt för dig att boka flygbiljetter till din nästa resa.
 

Andra förmåner än bara låga flygpriser

Med SAS handlar det inte bara om flygpriser eftersom du även får en lång rad andra förmåner när du reser. När du köper dina flygbiljetter på sas.se kan du checka in på internet och skriva ut ditt boardingkort hemma, smidigt och enkelt! Vissa biljettyper ger dig även möjlighet att använda SAS Fast Track för snabbare passering via säkerhetskontrollen. Med ett medlemskap i EuroBonus får du EuroBonus-poäng varje gång du köper flygbiljetter från SAS, oavsett flygpris. Unga resenärer under 18 år tjänar också poäng om de ansluter sig till EuroBonus-programmet.