sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg från Skellefteå

Flyg från Skellefteå med SAS och få en perfekt start på din resa! SAS erbjuder direktflyg från Skellefteå året runt. En flygning till Stockholm tar bara 1 h och 10 min. Vill du flanera och njuta av vår vackra huvudstad? Eller vill du landa på Arlanda för att ta ett transitflyg vidare ut i världen? Ett flyg från Skellefteå till Stockholm kan både sluta i ett givande affärsmöte i Stockholm City eller bli en lång och spännande resa. Du väljer själv. 

Här kan du se alla våra flygresor från Skellefteå. Boka med SAS och få en smidig och trevlig resa! 
 

Hitta ditt nästa resmål i vår lågpriskalender 

Vill du resa vidare ut i världen men vet inte vart? Med SAS kan du enkelt boka flyg från Skellefteå till Stockholm och vidare till något av SAS övriga resmål. De flesta av våra avgångar hittar du i vår lågpriskalender. Kanske kan du upptäcka ett resmål du inte visste du ville besöka?  

Priserna i lågpriskalendern ändras kontinuerligt baserat på tillgång och efterfrågan. Vänta därför inte för länge om du hittar biljetter till riktigt bra priser! Du vet väl att du alltid har 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS? Du kan därför slå till direkt om du hittar en bra avgång, och därefter dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen passar. 

Boka flyg från Skellefteå eller från någon annan plats, i vår lågpriskalender! 

Till lågpriskalendern
 

följande förmåner ingår i ditt flyg från Skellefteå

SAS erbjuder alltid ett antal förmåner som ingår i biljettpriset. Följande ingår i ditt flyg från Skellefteå och från alla andra platser när du bokar med SAS: