sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg från Östersund

Flyg från Östersund med SAS. Det är bekvämt och smidigt att flyga med oss, och med en SAS Plus-biljett gör du din resa ännu enklare i och med Fast Track. Ett direktflyg från Östersund till Stockholm tar en timme, vilket gör att du enkelt kan gå på affärsmöten eller åka på en nöjesvisit i huvudstaden och snabbt komma tillbaka hem igen. Just sträckan Östersund Stockholm flyger SAS hela året.  

Boka med SAS och flyg från Östersund – bekvämt och enkelt! 
 

Upptäck nya spännande resmål i vår lågpriskalender 

I lågpriskalendern kan du se SAS alla flygresor från Östersund samt de flesta av SAS alla andra avgångar! Lågpriskalendern ger dig en bra överblick över destinationer och du finner kanske ett nytt resmål du inte visste du var sugen på?  Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt och biljettpriserna kan ändras snabbt. Vänta därför inte för länge om du hittar biljetter till riktigt bra priser. Du har alltid 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS, så du kan tryggt spontanboka och dubbelkolla med ditt resesällskap efteråt att tiderna verkligen passar. 

Det är alltid en bra idé att kolla in vår lågpriskalender om du vill hitta de billigaste biljetterna, oavsett om du vill boka flyg från Östersund, Berlin eller något annat ställe. 

Till lågpriskalendern
 

Detta ingår i ditt flyg från Östersund 

Det ingår alltid ett antal förmåner när du reser med SAS. Följande inkluderas i biljettpriset när du bokar flyg från Östersund: