Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

NEXT GENERATION LOUNGE

ÅPNER PÅ OSLO LUFTHAVN

MÅNGA SPÄNNANDE NYHETER

 

Vi har öppnat en splitterny SAS Lounge på 902 kvadratmeter på Oslo Flygplats. Du hittar den precis innanför säkerhetskontrollen och SAS Fast Track. Den nya SAS Loungen innehåller många spännande nyheter. Läs mer om dessa nedan!

file

TRÄNA I GYMMET

Träningsrummet drivs i samarbete med SATS och här hittar du:

  • Löpband och crosstrainer
  • Spinningcykel och roddmaskin
  • Hantlar och mattor
  • Kettlebells och multimaskin
  • Dusch, garderober och toalett
  • Handdukar för utlåning och skåp med kodlås för bagageförvaring


Dessutom kan du välja mellan 50 olika online-träningsprogram.

Du bokar tid till salongens gym i SAS-appen.

Träningsrummet är tillgängligt för alla gäster utan extra kostnad. Du måste ha den senaste uppdateringen av SAS-appen, ha en avresa från Oslo flygplats samt ha checkat in på ditt flyg för att kunna beställa ett träningspass.

Om du köper tillgång till loungen på flygplatsen kan du inte boka tid i gymmet via appen. Vi arbetar med en lösning men tills dess så hjälper våra värdar i loungen dig med bokning.

VÄLMÅENDE

Boosta energin i höstmörkret och prova ett eget ljusrum utvecklat av Philips. Ljusrummet rymmer sex personer och har bra arbetsmöjligheter. Få en snabb energigivande massage av vår partner Soleus. Boka en timme i SAS-appen.

Du hittar en prislista för massage i SAS-appen, där du även kan boka.

Du måste ha den senaste uppdateringen av SAS-appen, ha en avresa från Oslo Flygplats samt ha checkat in på ditt flyg för att kunna boka en massage.

Om du köper tillgång till loungen på flygplatsen kan du inte boka tid för massage via appen. Vi arbetar med en lösning men tills dess hjälper våra värdar i loungen dig med bokning.

Mat och dryck

I köket hittar du ett bra utbud av mat och dryck, inklusive öl och vin. Koppla av med en baristabryggd kaffekopp i soffområdet som är inrett i sofistikerad skandinavisk stil.

 

Testa det senaste inom teknik

I samarbete med vår HP-partner har vi skapat ett område där våra resenärer kan testa den senaste tekniken.

Vår teknik-hub är ett levande område där nya och spännande tekniska lösningar presenteras. Inledningsvis kommer vi att visa Virtual Reality , där du kan prova ett anpassat flygplatsspel. Du kommer också att få se de senaste datorerna på marknaden.

Utöver detta kommer vi att under en längre tid att ge våra kunder chansen att få en digital 3D-avatar av sig själv. Hittills är detta en teknik som används för att skapa 3D-avatarer av kändisar, FIFA-fotbollsspelare, kungligheter och modepersonligheter. Denna teknik förväntas ha en väldigt spännande framtid.

file
file

TILLGÅNG TILL LOUNGEN

SAS Lounge är kostnadsfritt för resenärer i SAS Plus, SAS Business och för EuroBonus Guld och Diamant-medlemmar samt för Star Alliance Gold Members. SAS resenärer med EuroBonus Bas och Silver-medlemskap och alla som reser med SAS från Gardermoen kan köpa tillgång till loungen. Du kan köpa tillgång till vår nya SAS Lounge när du checkar in online, i incheckningsautomaten på flygplatsen eller i receptionen vid loungen.

 

Öppettider

SAS-loungen är öppen sju dagar i veckan och följer SAS tidtabeller - oavsett vilken avgångstid SAS-flygningen har så har vi öppet.

Välkommen!

Se vår nya lounge