Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

Var och en av våra innovationer utvecklas med våra resenärer i åtanke.
Vi delar deras syn på världen.


utforska alla våra innovationer

Airbus A320NEO

A320neo

New Nordic

new nordic by sas

Kabinuppgradering

kabinuppgradering

kortdistansflyg

Kabinuppgradering

KABINUPPGRADERING
LÅNGDISTANSFLYG

Wi-Fi

snabb Wi-Fi-anslutningAIRBUS A320NEO – IMAGINED BY TRAVELERS

Vi har nöjet att introducera Airbus A320neo på våra kortdistansflygningar. Kabinen är tystare än någonsin tidigare och upplyst med stämningsbelysning – upplevelsen du får i en A320neo-kabin är överlägsen de klassiska flygplanen från Airbus. De större motorerna och hajfenorna på vingspetsarna innebär att flygplanet också är det mest miljövänliga alternativet för dessa avstånd, med 15–20 % lägre bränsleförbrukning jämfört med andra flygplansmodeller.

 

Läs merMÅLTIDER – IMAGINED BY TRAVELERS

En måltid i en hastighet av 850 km/h är ganska extremt och utrymmet är begränsat. Det behöver dock inte påverka känslan av att bli stärkt och förfriskad.

Vi introducerar ett nytt koncept för mat och dryck på kortdistansflygningar, ett praktiskt sätt att äta en måltid ombord. Vår mat tillagas med färska lokala och säsongsbetonade ingredienser som serveras i ett koncept som enkelt kan anpassas enligt din smak.

Läs merKOMFORT – IMAGINED BY TRAVELERS

Vi har gjort resan ännu trevligare för våra 29 miljoner resenärer på kortdistansflygningar. I våra nya kabiner får du mer utrymme och komfort än någonsin tidigare. Och med skönare stolar som kan lutas längre bakåt, USB-portar och snabb Wi-Fi-anslutning känns kortdistansflygningarna ännu kortare.  

Läs merKomfort – imagined by travelers

När du reser till och från USA och Asien får du en upplevelse i världsklass i våra nya kabiner. De har inspiration från skandinavisk design, med riktig hotellkänsla och smart design. Ock tack vare vårt unika samarbete med Hästens tar vi begreppet komfort till nya höjder.

Läs merANSLUTNING – IMAGINED BY TRAVELERS

Vi tycker precis som du att Wi-Fi ska vara snabbt. Och under 2017 kommer vi att lansera Europas snabbaste luftburna Wi-Fi. Detta så att du kan hålla kontakten, läsa e-post, lägga upp bilder eller strömma favoritprogram.

Läs mer