sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Imagnined by travelers

Var och en av våra innovationer utvecklas med våra resenärer i åtanke.
Vi delar deras syn på världen.


utforska alla våra innovationer

AIRBUS A320NEO IMAGINED BY TRAVELERS

Vi har nöjet att introducera Airbus A320neo på våra kortdistansflygningar. Kabinen är tystare än någonsin och försedd med stämningsbelysning. Upplevelsen du får i en A320neo-kabin är överlägsen de traditionella flygplanen från Airbus. De större motorerna och hajfenorna på vingspetsarna gör flygplanet till det mest miljövänliga alternativet, med 15–20 % lägre bränsleförbrukning än andra flygplansmodeller.

Läs mer om vår flygplansflotta

DINING IMAGINED BY TRAVELERS

Vi introducerar ett nytt och praktiskt koncept för måltider ombord på kortdistansflygningar. Vår mat tillagas med färska lokala och säsongsbetonade ingredienser och kan anpassas efter din smak.

COMFORT IMAGINED BY TRAVELERS

Vi har gjort resan ännu trevligare för våra 29 miljoner kortdistansresenärer. I våra nya kabiner får du mer utrymme och komfort än någonsin tidigare. Och med skönare stolar som kan lutas längre bakåt, USB-portar och höghastighets-WiFi känns kortdistansflygningarna ännu kortare.  

Comfort imagined by travelers

När du reser till och från USA och Asien får du en upplevelse i världsklass i våra nya kabiner. De är inspirerade av skandinavisk design, med riktig hotellkänsla och smarta lösningar. Ock tack vare vårt unika samarbete med Hästens tar vi begreppet komfort till nya höjder.

WIFI IMAGINED BY TRAVELERS

SAS kortdistansflygningar blir ständigt bättre. Snart kommer vårt nya höghastighets-WiFi att vara tillgängligt ombord på de flesta flygningarna i Europa, så att du kan hålla kontakten under hela resan. Få lite jobb gjort, boka bord på en restaurang eller skicka bilder från resan så snart flygplanet är i rörelse!