Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

Var och en av våra innovationer utvecklas med resenärerna i åtanke.
Vi delar deras syn på världen.


utforska våra nya innovationer

Airbus A320NEO

A320neo

New Nordic

new nordic by sas

Kabinuppgradering

UPPGRADERING AV KABINERNA-
USA & ASIEN

Kabinuppgradering

UPPGRADERING AV KABINERNA-
EUROPA

Wi-Fi

höghastighets-wifiAIRBUS A320NEO – IMAGINED BY TRAVELERS

Vi kan stolt presentera nya Airbus A320neo för våra passagerare på kortdistansrutterna. Kabinerna i Neo är tystare än förut och försedda med stämningsbelysning för att ge en ännu behagligare upplevelse. Motorerna är större och vingspetsarna försedda med sharklets som gör Neo till det mest miljövänliga valet på dessa distanser eftersom planet förbrukar 15 - 20 procent mindre bränsle jämfört med andra flygplan. Välkommen ombord.

Läs merdining – IMAGINED BY TRAVELERS

Egentligen är det ganska extremt att äta middag i 850 km/h, särskilt när det dessutom sker på en liten yta. Att känna sig utvilad och fräsch går att åstadkomma ändå.

Vi introducerar nu vårt nya kök på våra kortdistansflygningar, ett nytt och bekvämt sätt att äta ombord. Mat tillagad av färska, lokala ingredienser som kommer från det land som planet lyfter från, och serverad på ett sätt som gör det lätt för dig att anpassa den till just din smak. Ät som lokalborna: på SAS vis.

Läs mercOMFORT – IMAGINED BY TRAVELERS

Det är dags att göra resan ännu behagligare för våra 29 miljoner passagerare på kortdistansflygningar. De nya kabinerna kommer ha samma uppskattade interiördesign som långdistansflottan tidigare uppgraderats med. De nya sätena kommer också vara bekvämare än de tidigare, vilket gör att de korta flygningarna nu kommer kännas ännu kortare..

Läs mercomfort – imagined by travelers

När du reser till och från Asien och USA får du en upplevelse i världsklass i våra nya kabiner. Med inspiration från skandinavisk design och hotell-världen, välkomnar vi dig med genomtänkt form och funktion. Tack vare vårt unika samarbete med Hästens tar vi begreppet komfort till nya höjder.

Läs merconnection – IMAGINED BY TRAVELERS

Internetåtkomst kan vara stressande om uppkopplingen är långsam. Under 2017 kommer Europas snabbaste wifi att finnas ombord. Du kan surfa snabbt på dina villkor: kolla mejlen, posta den där bilden, chatta och slappna av.

Läs mer