Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

För bara några hundralappar extra får du en biljett

som gör resan enklare och mer flexibel.

Visste du att SAS Plus-biljetter ger fler fördelar? Här har vi samlat alla dina fördelar när du reser i SAS Plus. Lägg dem på minnet och kom ihåg att utnyttja allt nästa gång du reser.


Förmåner

Fast Track

Undvik köer och ta den snabba Fast Track-vägen genom säkerhetskontrollen! När du reser med SAS Plus-biljett är du alltid välkommen till SAS Fast Track Security, som ger dig mer tid för annat på flygplatsen – kanske shopping, eller bara lite tid för en skön paus i våra lounger. Missa inte det.

Tillgång till lounger

Som SAS Plus-resenär är du varmt välkommen till våra lounger. Där kan du jobba, läsa e-post, surfa, äta en bit mat, umgås eller bara få en stunds avkoppling i en skön miljö i väntan på ditt flyg. Vi bjuder på trådlöst internet och/eller bara en skön paus.

Bagage

Med SAS Plus kan du ta med dig dubbelt så mycket bagage – 2 väskor à 23 kg! Ta med flera ombyten och några olika skor att välja mellan. Shoppa loss på resmålet och fyll två väskor på vägen hem. Du får alltid ta med ett handbagage ombord (8 kg).


Flexibilitet

Reser du i SAS Plus kan du ändra din biljett hur många gånger du vill i samma klass. Helt gratis. Du får även biljetten återbetald om du väljer att inte resa.


Bekvämlighet

Väl ombord på flyget bjuder vi på en lätt måltid och dryck. Du sitter bekvämt i den främre delen av kabinen på den plats som du själv har möjlighet att välja redan när du bokar din SAS Plus-biljett – skönt att ha det klart innan du checkar in!

Enkelhet

Ladda ner SAS App för att välja sittplats, checka in, hämta ditt boardingkort, kontrollera flightstatus och mycket annat.

Eurobonus-poäng

Du som är medlem i SAS EuroBonus blir extra belönad när du reser i SAS Plus. Du får fler poäng jämfört med när du reser i SAS Go.

EFFEKTIVITET

Du behöver inte slösa tid på flygplatsen för att checka in, det gör du enklare och snabbare 22 timmar före avgång oavsett var du är – via sas.se, sms eller SAS App.

Visste du…
 • 47 procent av svenskarna har smitit före i kön och 87 procent av svenskarna irriterar sig över andra som tränger sig före.
 • 45 procent av svenskarna tycker det är irriterande att stå i kö till säkerthetskontrollen på flygplatsen.
 • 37 procent av svenskarna tycker att man lägger för mycket tid i säkerhetskontrollen.
 • 10 procent av svenskarna har trängt sig i kön till säkerhetskontrollen.
 • 74 procent irriterar sig över folk som tränger sig i kön i säkerhetskontrollen.

 

Undersökningen baseras på ett representativt urval av befolkningen i Danmark, Sverige och Norge. I syfte att säkerställa att undersökningen är representativ gör man stickprov av slumpvist utvalda deltagare av Norstats onlinepanel. För att generalisera till en större population av respektive danskar, svenskar och norrmän är stickproven baserade på 1000 svarande i varje land. Danmark: 1007, Sverige 1000 och Norge 1003. 

Look what happened when we sneaked into the queue at Oslo Airport

 

Också inkluderat på flygningar till:

New York

asien och usa

 • Breda, bekväma stolar med justerbara nack- och fotstöd samt mer utrymme för benen.
 • Trerättersmiddag ombord på flygningar som utförs av SAS. Mer om mat och dryck ombord
 • Underhållning ombord: Titta på film, lyssna på musik och talböcker eller podcasts. 
 • Eluttag vid din plats, 110 V för 2-polig europeisk kontakt eller 3-polig amerikansk.

 

 

Norden och Europa

 • Frukost serveras fram till kl. 9.00, från menyn efter kl. 9.00.
 • Mat och dryck. Läs vidare om mat och dryck
 • Eluttag vid din plats, 110 V för 2-polig europeisk kontakt eller 3-polig amerikansk.London