sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Reseklasser

Reseklasser för alla typer av resor

En resa är mycket mer än att bara förflytta sig mellan olika platser. Därför erbjuder vi olika reseklasser så att din resa ska bli så bra som möjligt, oavsett om du reser i arbetet eller åker på semester och söker efter nya upplevelser.  

SAS Business

Vi rekommenderar SAS Business om du reser på ett långdistansflyg och vill komma fram utvilad och beredd på nästa steg. Du får bästa tänkbara service och högsta komfort i en stol med massagefunktion som lätt kan förvandlas till en skön säng. Du får dessutom njuta av en utsökt trerätters middag ombord och en mängd underhållningsalternativ på våra HD-skärmar. Och du kan checka in två stora väskor (32 kg vardera) och ta med två handbagagekollin (8 kg vardera) ombord. Med andra ord: Allt ingår.

 

SAS Plus

Vill du uppleva något extra? Välj SAS Plus så får du mer utrymme för att sträcka på benen samt bredare stolar med justerbart nackstöd och fotstöd.* Du kan dessutom dra nytta av många av förmånerna i SAS Business, inklusive tillgång till SAS Lounge, SAS Fast Track och god mat och dryck ombord. Och du får checka in två väskor som väger upp till 23 kg vardera.

Om du är medlem i SAS EuroBonus tjänar du fler poäng än om du reser i SAS Go. 

* På långdistansflyg.

 

SAS Plus Smart

Med SAS Plus Smart får du samma komfort som i SAS Plus, men till ett lägre pris. Den enda skillnaden är att om du behöver boka om eller avbeställa resan så tillkommer en avgift på 600 SEK för flygningar inom Skandinavien och Europa (plus skillnaden i biljettpris om du bokar om till en annan biljettprisnivå). För flygningar till USA och Asien gäller andra avgifter för ombokning och avbeställning.

Precis som i SAS Plus kan du njuta av mer utrymme för benen och säten med justerbara nack- och fotstöd.* Och du kan checka in två väskor som väger upp till 23 kg vardera. 

Om du är medlem i SAS EuroBonus tjänar du lite mindre poäng än i SAS Plus.

* På långdistansflyg.


SAS Go

Välj SAS Go och upplev enastående service och komfort till förmånligt pris. Precis som med alla SAS-flygningar får du 24 timmars öppet köp med full återbetalning och kostnadsfria digitala dagstidningar och tidskrifter i SAS App från 22 timmar före avgången. Kaffe och te serveras dessutom utan kostnad ombord. 

Om du är medlem i SAS EuroBonus tjänar du poäng på din resa. 

SAS Go Light

Om du reser från Skandinavien till Europa och USA och inte behöver checka in någon väska är SAS Go Light det mest förmånliga alternativet och det ger tillgång till samma enastående komfort som SAS Go. Och om du är yngre än 26 år kan du boka en resa i SAS Youth Go Light till Europa.

 

NYHET! 

Vi har introducerat SAS Go Light på flygningar från USA till Skandinavien/Finland och från Finland till USA.


Jämför våra biljettyper

Vi erbjuder en reseklass för varje typ av resenär och budget – alla med tonvikt på komfort. Jämför våra biljettyper nedan och se vad du får.  


Nya kabiner på långdistansflyg

När du flyger till USA och Asien får du en upplevelse i världsklass i våra nya kabiner. De har inspirerats av skandinavisk design, med riktig hotellkänsla och smart design. Ock tack vare vårt unika samarbete med Hästens tar vi begreppet komfort till nya höjder.