sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
The Economist
Övrigt

The Economist

TILLGÄNGLIGT FÖR MEDLEMMAR I HELA VÄRLDEN

Håll dig uppdaterad med The Economist och tjäna EuroBonus-poäng på samma gång!

The Economist upprättar en högre standard. Eftersom du reser över hela världen vet du hur viktigt det är att förstå det aktuella läget på alla platser där du landar. Varje vecka kan du läsa om allt från europeiska och världsomfattande händelser, till politik, affärer och ekonomi, vetenskap, teknik och kultur.

The Economist i endast tryckt eller endast digitalt format eller som ett paket med båda formaten. Därför har du möjlighet att uppleva The Economists stimulerande debattartiklar, intelligenta insikter och genuina kvalitet så som du vill, oavsett om du är hemma eller reser med SAS. Och nu omfattar digitala prenumerationer även The Economist Espresso, vår dagliga smartphone-app.

Läs mer än rubrikerna och se den större globala bilden. Prenumerera på The Economist idag och tjäna upp till 3 800 Extrapoäng.

Prenumerationer Pris Du tjänar Extrapoäng
Tryckt och digitalt format, ett år 325 €* 3 800
Endast digitalt format, ett år** 275 €* 2 900

* Lokala priser varierar.
** Den digitala utgåvan är tillgänglig via The Economist-appar för iPad, iPhone, Android, Windows 8, Chrome, BlackBerry och Kindle Fire. 

Obs! Ange ditt EuroBonus-medlemsnummer så här: EB12356789

REGLER OCH VILLKOR

  • The Economist ges ut på engelska
  • Erbjudandet är giltigt för nya prenumeranter över hela världen, oavsett hemland
  • Dina Extrapoäng registreras på ditt konto efter fyra (4) veckor
  • Detta erbjudande kan inte avbeställas och är inte återbetalbart
  • Kontakta The Economists medlemsservice via e-post avseende frågor eller anspråk; customerservices@subscriptions.economist.com

 

Anmärkningar

Erbjudandet är endast tillgängligt för nya prenumeranter. Du kan säga upp prenumerationen när som helst. Om du är bosatt i EU kan du säga upp prenumerationen inom de första 14 dagarna och få pengarna tillbaka för den del av din prenumeration som inte redan har levererats (för det tryckta formatet) eller har publicerats (för det digitala formatet) före uppsägningen. Om du är bosatt i EU och säger upp prenumerationen efter de första 14 dagarna eller om du inte är bosatt i EU och poäng eller bonus har satts in på ditt konto kommer du inte att få återbetalning för någon oanvänd del av prenumerationen vid uppsägningen.