sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
The May Fair Hotel
Hotell

The May Fair Hotel

Det finns 5-stjärniga lyxhotell. Och sedan finns The May Fair Hotel: en förebild för uttrycksfull modern design som förenar boutique-hotellens uppmärksamhet på detaljer med storslagen hotellservice.

The May Fair är ett legendariskt lyxhotell med ett glamoröst förflutet som öppnades av kung Georg V år 1927 och erbjuder fler än 400 lyxiga rum, inklusive tolv av huvudstadens mest minnesvärda sviter i hjärtat av Londons lyxiga kvarter. Hotellet omfattar även den största privata biosalongen i London, en exklusiv restaurang, en prisbelönt bar, Cigar Room samt ett fitnesscenter, spa och kasino. Allt detta och kostnadsfri frukost* banar vägen för en perfekt vistelse.

* För bokningar med förhandsköp.

Tjäna poäng

Du tjänar 500 Extrapoäng per natt för högst tre nätter i följd på normala och överenskomna företagspriser och konferens-, veckosluts- och sommarpriser. Alla andra priser är uteslutna. Du kan inte tjäna poäng på oanvända biljetter eller kuponger eller på bokningar som görs via tredje parters webbplatser.  

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av Extrapoäng kräver att du bokar direkt via hotellets webbplats.

Använd poäng

Logga in, gå till Min EuroBonus och boka med dina poäng fram till ankomstdagen. En bonusövernattning kostar från 23 000 poäng per natt för ett dubbelrum med frukost. 

Registrera saknade poäng

Om dina poäng inte har registrerats kan du kontakta deras kundtjänst. Se till att du har hotellräkningen och ditt medlemsnummer till hands.

Kontakt

Telefon: +44(0)20 8759 6311