sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Shangri-La Hotels & Resorts
Hotell

Shangri-La Hotels & Resorts

Namnet Shangri-La inspirerades av James Hiltons välkända roman Lost Horizon. Shangri-La är en lugn tillflyktsort i Tibet som förtrollade alla som gjorde ett besök där.

Idag är namnet Shangri-La synonymt med paradiset. Och även om ursprunget är mytologiskt är namnet en perfekt beskrivning av det genuina lugn och den utsökta service som Shangri-La Hotels & Resorts har blivit välkänt för.

Tjäna poäng

Du tjänar 500 Extrapoäng på alla Shangri-La Hotels och Traders Hotels, på alla priser utom priser för personal och besättningar, turer, konferenser och resebyråer, på hotellets specialpriser eller på bokningar som görs via tredje parters webbplatser. Du kan inte tjäna poäng på biljetter eller kuponger som har köpts men inte använts. Ange ditt EuroBonus-nummer när du checkar in, så kommer dina poäng att sättas in på ditt konto inom 3–6 veckor. Boka nu

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av Extrapoäng kräver att du bokar direkt via hotellets webbplats.

Använd poäng

Du kan inte använda EuroBonus-poäng för att boka bonusövernattningar på Shangri-La Hotels & Resorts.

Registrera saknade poäng

Om dina poäng inte har registrerats måste du skicka in en kopia av din hotellräkning som tydligt visar ditt namn, hotellets namn och plats, in- och utcheckningsdatum tillsammans med ditt namn och EuroBonus-medlemsnummer via e-post.

Kontakt

E-post: ebretro@sas.se