sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Radisson Blu Edwardian
Hotell

Radisson Blu Edwardian

Radisson Blu Edwardian, som ingår i Edwardian Group London, är en samling med fyr- och femstjärniga hotell på prestigefyllda platser i London, Guildford och Manchester – från små boutiquehotell till stora lyxhotell.

Föreställ dig modern design med tonvikt på komfort, vackra inredningar och enastående service. Radisson Blu Edwardian har alltid som målsättning att överraska och förtjusa med design och unika egenskaper i varje byggnad och miljö.

Tjäna poäng

Du tjänar 500 extrapoäng per natt för högst tre nätter i följd på Radisson Blu Edwardian-hotell som bokas till normala och överenskomna företagspriser. Konferens-, helg- och sommarpriser ingår och alla andra priser är uteslutna. Observera att du inte kan tjäna EuroBonus-poäng på vistelser som betalas med biljetter eller kuponger eller på bokningar som görs via tredje parters webbplatser.

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av Extrapoäng kräver att du bokar direkt via hotellets webbplats. 

Använd poäng

Logga in, gå till Min EuroBonus och boka med dina poäng fram till ankomstdagen. En bonusövernattning kostar från 23 000 poäng per natt för ett dubbelrum med frukost.

Registrera saknade poäng

Om dina poäng inte har registrerats kan du kontakta deras kundtjänst. Se till att du har hotellräkningen och ditt medlemsnummer till hands.

Kontakt

Telefon: +44 (0)20 8759 6311

E-post: custserv@radisson.com