sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa
  • Poängrabatt på bonusresor

   Vi har för närvarande inga erbjudanden om poängrabatter, men kom tillbaka senare om du drömmer om ett fantastiskt semestererbjudande. Under tiden kan du ta en titt på våra andra erbjudanden för EuroBonus-medlemmar.

   Låt dina poäng ta dig på nästa resa! Nu får du 25 % poängrabatt på utvalda destinationer.

   Det enklaste sättet att få ett fantastiskt erbjudande på en semester är att få rabatt på en bonusresa. Och barn i åldrarna 2–11 år får 50 % rabatt på poängpriset. Om du är en EuroBonus Silver-, Guld- eller Diamant-medlem får du dessutom EuroBonus-förmåner på bonusresor med SAS, även om du reser i SAS Go. Du kommer att se poängrabatterna när du loggar in på ditt EuroBonus-konto.

   Begränsat antal platser. Gäller för både enkel och tur- och returbiljetter till och från Skandinavien. Skatter och avgifter tillkommer.

   • cl--pending-circle Boka: 19 – 24 januari 2023
   • cl--calendar Reseperiod: 1 februari – 30 april 2023
   Från Till Poängrabatt
   Sverige, Norge, Danmark Berlin, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Hannover 25% i SAS Go Bonus och SAS Plus Bonus

   Regler och villkor

   • Regler och villkor

   Bonusnätter på hotell

   Låt dina poäng bli en avkopplande hotellvistelse! Logga bara in med dina EuroBonus-uppgifter och välj bland massor av fantastiska hotell över hela världen.

   Boka hotell

   Hyr bil för poäng

   Du vet väl att du numera kan betala din Hertz-bil med EuroBonus-poäng? Betalning är möjlig från 5000 poäng och du kan även delbetala med poäng och pengar.

   Boka hyrbil

   Utforska destinationer

   Vet du inte vart dina poäng kan ta dig? Med vår sökverktyg för att hitta SAS bonusresor, kan du snabbt se vart i världen dina poäng kan ta dig.

   Se våra destinationer