LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  SAS VINTERPROGRAM

   

  Med start 29/10, med avgång varje söndag, flyger vi direkt från Stockholm till solsköna och kulturella Miami. Resan tar strax över 10 timmar och väl ombord väntar ett stort underhållningsutbud, WiFi och en god matbit. Andra nyheter i vinterprogrammet 2017/2018 är ön Madeira och Algarvekustens största stad Faro. Om du hellre föredrar snö och skidor kan du med start i februari flyga direkt till franska byn Chambéry från Stockholm.

   

  Förutom nya destinationer har vi även utökat med fler avgångar till några av våra mest populära destinationer. Bland annat Thessaloniki, Malta och München.

   

   

  Med start den 29 oktober kommer SAS att flyga direkt till Miami från Stockholm. Avgångar kommer att ske varje söndag och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra resenärer enkel tillgång till den populära destinationen. Resan till Miami tar cirka 10 timmar. Väl ombord finns ett stort utbud av underhållning, WiFi och självklart serveras mat och dryck.


   

  Vi kommer även att flyga till populära Faro och ön Madeira. Till Madeira kommer vi att ha avgångar varje lördag under vinterhalvåret med start. Om du föredrar snö och skidor före sol och bad kan du från februari 2018 åka till Chambéry direkt från Stockholm.

   

   

   

  Utöver de nya linjerna ökas frekvensen från Stockholm till ett flertal favoritdestinationer - Några av dessa är Dublin, Thessaloniki, Las Palmas, Malta och Krakow.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy