sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Besök Cornwall i sommar


Upptäck Cornwalls vackra kust med sina många stränder och natursköna områden. I sommar flyger vi direkt till flygplatsen Newquay i Cornwall från Köpenhamn.

Och som en extra förmån får du en exklusiv rabatt på 15% på The Eden Project när du bokar din resa med SAS.

Exklusivt erbjudande med SAS


15% rabatt på The Eden Project

Lös in rabatten genom att visa ditt SAS boardingkort eller bokningsbekräftelse när du köper din biljett i entrén.

Erbjudandet gäller för besök till och med den 30 september 2019.

Bästa tipsen för Cornwall 

St Michael's Mount

Utforska den vackra ön St Michael's Mount och upptäck legender, myter och fantastisk historia som sträcker sig mer än tusen år tillbaka i tiden.

St Mawes Castle

Detta fort är en av de bäst bevarade artillerifästningarna från Henrik VIII:s tid och det mest utsirade av dem alla. Fortet tillhör den kedja av fort som byggdes mellan 1539 och 1545 för att stå emot en eventuell invasion från Frankrike och Spanien.

Sydkusten – västra AONB-området

Denna del av Cornwalls Area of Outstanding Natural Beauty (område med enastående vacker natur) följer kusten från Marazion, Mount's Bay österut och över Lizard genom Helford-flodmynningen till utkanterna av Falmouth.

Tate Museum

Vid Porthmeor Beach ligger konstmuseet Tate St Ives som hyllar det konstnärliga arvet från traktens internationella konstnärskoloni. Här omfamnas det bästa av internationell samtidskonst.

Charlestown Harbour

Charlestown Harbour är den sista georgiska hamnen från 1700-talet som fortfarande är öppen i Storbritannien. Den har en fascinerande historia och är än i dag en livlig arbetshamn med klassiska segelfartyg, vackra stränder och fantastiska restauranger och pubar.

Royal Cornwall Museum

Upptäck Cornwalls kultur från forntid till nutid, såväl som en egyptisk mumie, en läkemedelslåda från upptäcktsresande och ett stort urval av cornisk och brittisk konst.

Tresco Island

Tresco ligger mindre än 50 km från Cornwalls kust. En liten privatägd ö med oförstörda stränder, klart himmelsblått vatten, tropiska trädgårdar och övernattningsmöjligheter i världsklass. Ön är en mycket fridfull plats.

Looe – Talland & The Giants Hedge

En varierad vandring på 11 km längs den vackra skogsklädda mynningen till floden West Looe där du korsar kustplatån vidare till leden South West Coast Path och Talland tillbaka till Looe.

Med SAS till Cornwall

Från den 21 juni till den 26 augusti kan du flyga direkt från Köpenhamn till Cornwall (Newquay) varje måndag och fredag.

Välkommen ombord!