Temaresor


Svenska
Change
Home /

Skidresor till Alperna och andra skiddestinationer

 
Vi erbjuder dig billiga flygbiljetter till skiddestinationer över hela världen,
hemma som utrikes. Snöklädda backar är aldrig långt borta när du bokar flyg med SAS.

SAS flyger till ett antal destinationer som ligger alldeles i närheten av de bästa skidorterna i världen. Du tar dig enkelt vidare på egen hand till härliga skidorter där du kan njuta av skidåkning och massor av snö.

Från Alpernas flygplatser finns det ofta bra anslutande kommunikationer till skidorterna. För de som reser med egen skidutrustning och vill ha friheten att se sig om i flera dalar, kan hyrbil vara ett alternativ. Här kan du läsa mer om några av alla skidorter, välj närmaste flygplats och boka din skidresa. Prisexempel nedan gäller enkel resa från Stockholm.

Populära vinterdestinationer


Chamonix

Cortina


St Moritz

Verbier

Zermatt

Val Thorens

Skidresor för hela familjen
Skidresor med SAS
Chamonix
I östra Frankrike beläget vid Alpernas högsta berg Mont Blanc finner man den populära skidorten Chamnoix. Längtar du efter pudersnö, perfekta backar eller offpist är detta stället för dig. Hit kommer skidåkare från hela världen och spenderar sin  skidsemester. Efter härliga dagar i backen finns det många barer, caféer och restauranger att välja bland för såväl afterski som middagar.
Verbier
I kommunen Bagnes i schweiziska Alperna ligger Verbier. Verbier är en mycket populär skiddestination för skidåkare i alla åldrar. Önskar man en lite lyxigare skidsemester är detta ett riktigt bra alternativ. Kanske du t.o.m. skymtar någon kändis i backarna om du har tur! Bra backar och fantastisk offpist garanteras. Sätt lite glans på vardagen och boka din skidresa till Verbier redan idag!
Skidresor
Val Thorens
Boka en härlig skidsemester till Europa högst belägna skidort Val Thorens. Skidbackar som passar alla åldrar och smaker. Härlig skidåkning på dagarna kan varvas med rikt musik- och nattklubbsutbud på kvällarna.
Skidsemester

 

 

 

Scandinavian Airlines © 2015

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies