Temaresor


Svenska
Change
Home /

Skidresor till Alperna och andra populära skidorter

 

Åk på skidsemester med SAS

Vi erbjuder dig billiga flygbiljetter till skidorter över hela världen - åk på skidresa hemma i Sverige eller till populära Alperna, vi tar dig jorden runt. Snöklädda skidbackar är aldrig långt borta när du bokar flyg med SAS.

SAS flyger till ett flertal destinationer som ligger alldeles i närheten av de bästa skidorterna i världen. Du tar dig enkelt vidare på egen hand till härliga skidorter där du kan njuta av skidåkning och massor av snö.

Från Alpernas flygplatser finns det ofta bra anslutande kommunikationer till skidorterna. För de som reser med egen skidutrustning och vill ha friheten att se sig om i flera dalar, kan hyrbil vara ett alternativ. Här kan du läsa mer om några av alla skidorter, välj närmaste flygplatsen och boka din skidresa!


Bli medlem i EuroBonus


Kostnadsfritt medlemskap

Tjäna poäng på allt från flygresor till kläder

Använd intjänade poäng till nya flygresor

Om EuroBonus

Bli medlem i EuroBonus

Skidresor med SAS

Skidresa till Chamonix, Frankrike

I östra Frankrike beläget vid Alpernas högsta berg Mont Blanc finner man den populära skidorten Chamonix. Längtar du efter pudersnö, perfekta backar eller offpist är detta stället för dig. Hit kommer skidåkare från hela världen och spenderar sin skidsemester. Efter härliga dagar i backen finns det många barer, caféer och restauranger att välja bland för såväl afterski som middagar.

Skidresa till Verbier, Schweiz

I kommunen Bagnes i schweiziska Alperna ligger Verbier. Verbier är en mycket populär skidort för skidåkare i alla åldrar. Önskar man sig en lite lyxigare skidsemester är detta ett riktigt bra alternativ. Kanske du t.o.m. skymtar någon kändis i backarna om du har tur! Bra backar och fantastisk offpist garanteras. Sätt lite glans på vardagen och boka din skidresa till Verbier redan idag!
Skidresor

Skidresa till Val Thorens, Frankrike

Boka en härlig skidsemester till Europas högst belägna skidort Val Thorens. Skidbackar som passar alla åldrar och smaker. Härlig skidåkning på dagarna kan varvas med rikt musik- och nattklubbsutbud på kvällarna.
Skidsemester
Skidresor i Sverige och Norge

Skidorter i Sverige och Norge

Är du ute efter att åka på skidsemester lite närmare hemmet så finns det många härliga skidorter i Skandinavien att välja mellan. Både utförsåkning och längdskidor är populärt idag och här finns förutsättningarna för att alla i familjen ska hålla sig sysselsatta. Vad sägs till exempel om att åka på skidresa till Vemdalen eller pittoreska Lillehammer i grannlandet Norge? Mer om skidåkning i Skandinavien

Packlista till skidresan

Förutom liftkortet, stugnyckeln och den sedvanliga utrustningen som ska packas ned inför skidresan tänkte vi tipsa om några prylar som kan lyfta din skidsemester ytterligare en nivå.  Läs mer om hur du kan utrusta dig rätt för skidbacken för att hålla värmen och få ut det mesta av skidresan och om de bästa prylarna för längdskidåkaren.
Packlista till skidresan

Skidresa till Innsbruck, Österrike

Under skidhögsäsongen, den 27 december 2015, öppnar SAS en ny linje från Köpenhamn till Innsbruck i Österrike! Linjen kommer att trafikeras varje söndag fram till slutet av mars. Med den nya linjen nås hela 15 skiddestinationer i Europa från Skandinavien.

Förutom den nya linjen till Innsbruck sätter vi också in en extra avgång till Salzburg under skidhögsäsongen februari t.o.m. mars och flyger därmed två gånger varje lördag. Under Sportlovet sätter vi också in extra kapacitet till Åre/Östersund från Malmö, Göteborg och Ängelholm/Helsingborg.
Skidresa i Alperna

Boka resa


  Pris avser tur & retur.
Våra bästa frånpriser enkel resa. Vid varje sökning uppdateras pris och platstillgång. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

 

 

 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance