Resmål


Svenska
Change

Flyg till Tokyo. Boka billiga flygbiljetter

Flyg till Tokyo och Japan med SAS, boka billiga flygbiljetter och direktflyg till din storstadsresa!

Tokyo är en modern neonblinkande vitamininjektion rakt in i hjärtat, å andra sidan är det en stad där dess invånare känner oerhörd stolthet över det förgångna.

I kontrasternas huvudstad så bygger man skyskrapor i en stadsdel och raserar flervåningshus i en annan, allt för att göra trendiga Tokyo ännu mer trendigt. Där finns alltid en butik öppen, ett tåg som går och någonting att uppleva – oavsett tid på dygnet.

Sevärdheter i Tokyo

Att hinna med Tokyos måsten på en och samma semesterresa är svårt och vi föreslår inte att du ens försöker. Här följer några höjdpunkter: Nöjen, teater och shopping hittar du i distriktet Ginza, små tempel och affärer finns bland annat i Nezu och Yanaka. Det hektiska nattlivet upplevs bäst i Roppongi, de superchica butikerna och senaste modet hittar du i Aoyama. Den mest uppdaterade tekniken hittar du i Akihabara, elektronikstaden. Missa inte söndagsmarknaden Togo-jinja i Harajuku och försök hinna med en sake- och sandwichpicknick i Ueno Park. I Asakusa finns både restauranger, Senso-ji-templet och mindre affärer med handgjorda varor.

Flyg till Tokyo – se sumobrottning live

Vill du se sumobrottning kan du göra det på National Sumo Stadium. Dessutom hålls festivaler någonstans i Tokyo i stort sett varje dag på året. Ett måste är också Tsukiji, världens största fiskmarknad. Åk dit tidigt på morgonen, då aktiviteten är som störst. Var hur som helst beredd på en resa fullmatad med oräkneligt antal upplevelser, intryck neonblinkande skyltar. Samt kanske en och annan karaokesång. Boka ditt flyg till Tokyo idag på sas.se!

Kort om Tokyo

Invånare: 12,7 miljoner
Statskick: konstitutionell monarki
Religion: shintoism och buddism, varpå den japanska buddismen kallas Mahayana och är numera en blandning av konfucianismen, taoismen och naturreligionerna. En minoritet är kristna.
Valuta: japanska yen
Tidsskillnad: - 8 vintertid, - 7 sommartid
Landsnummer: 81
Språk: japanska

Ambassad: Gärdesgatan 10, Stockholm, tel 08-57 935 300

Svensk ambassad: 1-10-3-100 Roppongi, Minato-ku, Tokyo, tel +81-(0)3-55 625 050
 
 
 
Boka SAS Plus


KIKA IN I VÅR NYA MODERNA UPPGRADERADE KABIN

Sommaren 2016 kommer samtliga kabiner vara nya på alla våra långlinjer.
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance