Resmål


Svenska
Change

Flyg till Rom. Boka billiga flygbiljetter

SAS erbjuder direktflyg till Rom från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.


Rom, enkel resa fr.
 
Flyg till Rom

Rom erbjuder en oslagbar blandning av gammalt och nytt. Historiska kulturskatter slåss om uppmärksamheten med moderna modehus och trendiga barer.

Det bästa sättet att lära känna staden är till fots. Flyg till Rom med SAS, billiga flygbiljetter för din weekendresa och storstadsresa finns här på sas.se!

Rom kryllar av sevärdheter och det kan vara svårt att veta vad man egentligen ska se. Men det finns några måsten. Du kan till exempel inte åka hem utan att ha upplevt Colosseum, Forum Romana, Pantheon och Vatikanen. Peterskyrkan och Michelangelos målningar i det Sixtinska kapellet bör också ses. Och den berömda fontänen Fontana de Trevi, där Anita Ekberg och Marcello Mastroianni badade i Fellinifilmen "Det ljuva livet".

Kort om Rom

Invånare: 2,6 milj (2004)

Statskick: republik

Religion: katoliker

Valuta: euro (EUR)

Tidsskillnad: 0

Landsnr: 39

Språk: italienska

Ambassad: Italienska ambassaden, Djurgårdsvägen 174, Stockholm, tel 08-545 671 00

Svensk ambassad: Piazza Rio de Janeiro 3, Rom,
tel+39-06-44 19 41

Turistinformation: Via Parigi 5Flyg till Rom för exklusiv shopping

I den moderna storstaden Rom finns allt man kan önska sig när det gäller shopping, uteliv och god mat. På gatorna runt Spanska trappan håller de mest exklusiva butikerna till. Namnen Valentino, Dolce e Gabbana, Laura Biagiotti och Giorgio Armani antyder att här lämpar sig fönstershopping bäst. På Via Nazionale, Via Cola di Rienzo och Via Appia Nuova håller modebutikerna däremot en mer human prisnivå.

I Trastevere, Testaccio och Via Tor Millina kryllar det av barer, klubbar och kaféer och här är nattlivet som intensivast. Ett tips för att få ut det mesta av ditt Rombesök är att göra upp en plan och läsa på inför resan. Ett annat tips är att kasta en slant i Fontana di Trevi innan du lämnar staden. Då vet du att du kommer att återvända.

Flyg till Rom med SAS,  boka billiga flygbiljetter här på sas.se!

Mer om Rom som flygdestination

Boka flyg

Utresa
Hemresa 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Om oss | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance