Resmål


Svenska
Change

Flyg till Prag, boka billiga flygbiljetter

Alltid inkluderat i flygbiljetten till och från Prag: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

Det tar mindre än två timmar att flyga från Stockholm till Prag. Även om resan är kort vill vi att du ska få en så behaglig flygning som möjligt. Läs därför gärna dagens tidning i vår app samtidigt som vi serverar kaffe, te och vatten ombord – självklart utan att det kostar extra. För dig är det bara att luta dig tillbaka i flygstolen och koppla av, vi har tänkt på allt före, under och efter resan.

När du flyger med oss till Prag är detta inkluderat i din flygbiljett:

• Val av sittplats och 24 timmars öppet köp
Online check-in
Kaffe och te. Dagstidningar i appen
• Upp till 90 % barnrabatt

Vill du boka din resa snabbt och smidigt? Genom att ladda ned vår app kan du boka din resa till Prag direkt i din mobil. Du kan också enkelt hitta en passande avgång direkt här på sidan.

Läs mer i vår guide där du får tips på aktiviteter och sevärdheter i PragSAS flyger direkt till Prag från Stockholm och Göteborg

Från Stockholm flyger du direkt till Prags flygplats, Ruzyne Praha. Flygplatsen ligger ungefär 17 kilometer från stadskärnan. Att ta en taxi in till centrum tar cirka tjugo minuter och bussen tar cirka en timme.

Mer praktisk information om Prags flygplats

Boka din resa i god tid så sparar du pengar

Genom att vara ute i god tid med att boka din resa till Prag har du större chans att hitta billiga flygbiljetter och därmed spara pengar. En weekend i Prag är ett perfekt avbrott i vardagen och på ett par dagar hinner du med att besöka många av stadens sevärdheter

SAS ger dig alltid 24-timmars öppet köp på din bokade resa. Det ger dig möjlighet att boka direkt och sedan ta reda på om avgången passar dem du ska resa med.

Älskar du en bra affär? Ett tips är då att hålla koll på våra erbjudanden till Prag.


EuroBonus - samla poäng och få exklusiva erbjudanden

Gå med i vårt förmånsprogram EuroBonus och börja samla poäng på dina flygresor. Poängen kan du spendera på allt från nya flygresor och hotell till att shoppa ombord eller i vår online shop.

Du får också en mängd förmånliga erbjudanden och sms-tjänster med användbar information om din flygavgång. Att gå med i EuroBonus är kostnadsfritt och du tjänar poäng varje gång du flyger med SAS. Gå med i EuroBonus gratis - tjäna poäng på din flygresa till Prag


 
Boka SAS Plus
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance