Resmål


Svenska
Change

Flyg till Paris, billiga flygbiljetter med direktflyg

SAS flyger direkt till och från Paris 7 gånger per dag. Enkelt och bekvämt, med direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo till flygplatsen Charles de Gaulle.


Paris, enkel resa fr.
 
Flyg till Paris

Flyg till Paris för en weekend i den romantiska staden. Vin och god mat på en pittoresk restaurang, gärna serverad av en kypare i basker. En kvällspromenad hand i hand med sin älskade över någon av Seines alla broar. Kanske den äldsta av dem alla, Pont Neuf.

Till höger drar Eiffeltornets bekanta kuliss blicken till sig och till vänster imponerar Notre Dames mäktiga fasad. Katedralen byggdes som en biskopkyrka under 1100- och 1200-talen. Rollfiguren i den tecknade Disneyfilmen, Ringaren i Notre Dame, bodde och arbetade i katedralen. Eiffeltornet har öppet alla dagar på året och är ett populärt turistmål. I Eiffeltornet finns två restauranger, varav en har en stjärna i Michelinguiden. Flyg till Paris  och njut av god mat och utsikten från Eiffeltornet.

En bit bort har du den helt unika bokaffären Shakespeare & Co som varit tillhåll för storheter som Ernest Hemingway och James Joyce.  Paris lever mycket väl upp till sitt rykte som en självklar plats för kulturromantiker. Möjligheterna att gå i kända författares och konstnärers fotspår är stora. Konstens högborg är jättemuseet Louvren, och inte bara för att världens kanske kändaste tavla, Mona Lisa, hänger här. Louvren är världens största museum.

Kort om Paris

Invånare: 2,2 milj (i innerstaden)

Statsskick: republik, med stark presidentmakt.

Religion: katoliker

Valuta: euro (EUR)

Tidsskillnad: 0

Landsnummer: 33

Språk: franska

Ambassad: Kommendörsgatan 13, Stockholm, tel 08-459 53 00

Svensk ambassad: 17, rue Barbet-de-Jouy, Paris, Tel: +33-(0)1 44 18 88 00

Turistinformation: 25 rue des Pyramides, tel. +33 (0) 8 92 68 30 00


Flyg till Paris och gå på Disneyland

Disneyland som är en stor nöjespark hittar du i Paris. Området är stort och uppdelad i Gränslandet, Äventyrslandet, Fantasilandet, Upptäcktslandet och Storgatan U.S.A. Det finns flera berg- och dalbanor och sammanlagt 47 åkattraktioner – ett äventyr för hela familjen.

Flyg till Paris och Frankrike med SAS direktflyg. Boka billiga flygbiljetter till weekendresan i romantikens huvudstad här på sas.se!

Hitta information om Paris flygplats - Charles de GaulleBoka flyg

Utresa
Hemresa

 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Om oss | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance