Resmål


Svenska
Change

Flyg till Nice. Boka billiga flygbiljetter till Nice

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Nice: 24 timmars öppet köp, barnrabatt, val av sittplats och mycket mer…

Att flyga mellan Stockholm och Nice tar ungefär tre timmar. Det är inte en lång resa men vi vill alltid att våra resenärer ska vara så bekväma som möjligt under resans gång. Därför kan du läsa dagens tidning i vår app samtidigt som vi serverar kaffe, te och vatten ombord - utan att det kostar dig något extra.

När du reser till Nice, solen och Franska Rivieran med oss vill vi inte att du ska behöva tänka på extra tillval och utgifter, därför ingår redan allt i din flygbiljett:

• Val av sittplats och 24 timmars öppet köp
Online check-in
Kaffe och te. Dagstidningar i appen
• Upp till 90 % barnrabatt


Du kan enkelt hitta din avgång till Nice i bokningsdialogen här på sidan. Du kan också ladda ner vår app och snabbt hitta din resa direkt i mobilen. Kom ihåg att vi erbjuder 24-timmars öppet köp när du bokar en flygbiljett med oss, vilket gör att du kan känna dig fri att boka först och fråga ditt resesällskap sen.Flyg direkt till Nice med SAS

Vi erbjuder direktflyg till Nice från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo hela året. Flest avgångar har vi under sommarhalvåret när trycket är som störst och vädret i Nice är som bäst. Vi flyger till Nice flygplats, Nice Cote d’Azur Airport, som ligger lite drygt en halvmil från centrum. Du tar dig enkelt fram och tillbaka med buss som flitigt trafikerar sträckan.


Läs mer om vad du kan göra i Nice och om Nice flygplats


Upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten till Nice

När du flyger med oss till Nice får du alltid stora barnrabatter på dina barns flygbiljetter. Om ditt barn är under 2 år får du upp till 90 % rabatt på biljettpriset och barn i åldern 2-11 år får upp till 25 % rabatt. I biljetten ingår dessutom alltid en barnvagn eller sittvagn utan extra kostnad.

Är det första gången du flyger med barn? Ta gärna kontakt med vår besättning på flygplatsen, de hjälper dig som förstagångsresenär med barn och vet hur de tar extra väl hand om dig och din familj uppe i luften.

 Läs mer om våra barnrabatter och om att resa med barn


Bli medlem i EuroBonus och tjäna poäng på din flygresa

Du kan enkelt gå med i vårt lojalitets- och bonusprogram EuroBonus (det är helt gratis!). När du är medlem tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Dina ihoptjänade poäng kan du spendera på allt från nya flygbiljetter till shopping i vår onlineshop eller ombord på flyget.

Du tjänar dessutom poäng på barnens flygbiljetter och när du gör reservationer för hotell och hyrbil hos våra partner över hela världen. Förutom att tjäna poäng får du som medlem även en mängd andra fördelar som exklusiva erbjudanden, rabatter och mobila tjänster med praktisk information om din avgång.

Tjäna poäng på din resa till Nice – gå med i EuroBonus gratis
 


Annons:
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance