Resmål


Svenska
Change

Flyg till New York med direktflyg

Boka en flygresa till New York

Om du inte har varit i New York innan, missa inte de klassiska sevärdheterna som Frihetsgudinnan, Times Square, Empire State Building eller Madison Square Garden. En flygbiljett till New York är också nyckeln till en mängd andra stora erfarenheter som stadsdelarna Chinatown, Harlem och Greenwich Village. Passa på att besöka Financial Districts med New York Stock Exchange eller Central Station, Grand Central Terminal, i Midtown.

Med fem olika stadsdelar och över 8 miljoner människor är New York en stad som aldrig sinar på upplevelser och erfarenheter. Hitta en flygbiljett till New York i dag, och inom kort kan du sitta och lyssna till New York Philharmonica eller njuta av utsikten från Empire State Building. New York är en stor upplevelse varje gång man besöker staden – oavsett om din flygbiljett går som affärsresa, weekendresa eller en längre semester. Du kan flyga direkt till New York från Stockholm, Göteborg eller Malmö med SAS. Eller från/via Köpenhamn.

Skyskrapor på Manhattan, yellow cabs, shopping och storstadspuls är bara en bokning bort. Med en flygbiljett till New York i handen är du redo att uppleva shopping i världsklass på det stora nätverket av gator och avenyer, fantastiska restauranger och det senaste inom modebranschen.

Alltid inkluderat i din flygbiljett till New York: 1 bagage à 23 kg, fritt val av sittplats och mycket mer…

Det tar ungefär åtta timmar att flyga från Stockholm till New York och på en långdistansflygning är det skönt om allt är praktiskt och bekvämt. Det är därför vi gör vårt bästa för att ge dig en trevlig resa - från början till slut. På alla våra flyg till USA (förutom till Boston) finns WiFi.

När du flyger med oss till New York ingår det mesta i din flygbiljett:

Hitta ditt flyg till New York och kolla priserna redan nu via vår bokningsdialog, eller ladda ner vår app - på det sättet kan du enkelt hitta din nästa resa till New York direkt från mobilen.

Direktflyg året runt till New York

SAS erbjuder direktflyg till New York från Stockholm flera dagar i veckan beroende på säsong. Från/via Köpenhamn flyger vi direkt alla dagar och det finns även direktflyg från Oslo. Från och med slutet av oktober 2014 ökade vi trafiken Stockholm - New York, från 5 till 6 avgångar i veckan!

Läs vår reseguide och få tips på vad du kan göra i New York

Vi flyger till New Yorks flygplats Newark (EWR) som ligger cirka 20 kilometer väster om Manhattan. Du tar dig enkelt till och från flygplatsen med hyrbil, tåg, buss eller taxi.


Barnrabatt – få upp till 90 % rabatt till New York

När du flyger till New York med oss kan du alltid hitta bra rabatter på flygbiljetter till dina barn. För spädbarn och barn under 2 år kan du få upp till 90 % rabatt på biljettpriset samt att det är gratis att ta med en barnvagn/sittvagn ombord som incheckat bagage. För barn mellan 2-11 år kan du få rabatt på upp till 25 % på flygbiljetten. Mer om att resa med barn och barnrabatter

Välj en SAS Plus-biljett

Det är ingen hemlighet att flygresan till New York är lång. Med en SAS Plus-biljett kan du få ännu mer komfort under en lång resa. Plus-biljetten innefattar inte bara mer benutrymme och bredare säten, bland många andra fördelar ger det dig också tillgång till Fast Track (den snabbaste vägen genom gaten) och vår Lounge i Stockholm och New York.
Mer om olika typer av biljetter och alla fördelar med Plus

Tjäna poäng på din resa till New York

Dra nytta av belöningar och fördelar genom att gå med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Dessutom kan du också få poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Förutom detta får du en hel del medlemsfördelar som exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa.

Dina poäng kan du använda till allt från flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till New York – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Kort om New York

Invånare: 8,1 miljoner
Statskick: republik
Religion: protestanter 52 %, romersk-katolska 24 %
Valuta: dollar
Tidsskillnad: - 6 timmar
Landsnummer: 1
Språk: engelska

Ambassad: Amerikanska ambassaden, Dag Hammarskjölds väg 31, Stockholm, tel 08-783 53 00

Svensk ambassad: Svenska konsulatet: One Dag Hammarskjold Plaza, 885 Second Avenue, tel + 1-212-583 25 50

Turistinformation: 810 Seventh Avenue, mellan 52nd & 53rd Street, tel +1-212-484 12 22
 
 
Boka SAS Plus


KIKA IN I VÅR NYA MODERNA UPPGRADERADE KABIN

Sommaren 2016 kommer samtliga kabiner vara nya på alla våra långlinjer.
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance