Resmål


Svenska
Change

Flyg till Manchester

SAS flyger till Manchester 12 gånger i veckan. Direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.


Manchester, enkel resa fr.
 
Flyg till Manchester


Flyg till Manchester för en weekendresa, semesterresa eller fotbollsresa. SAS har direktflyg till Manchester, billiga flygbiljetter hittar du här på sas.se!

Manchester är en livfull stad med stort intresse för fotboll och musik, som samtidigt kan erbjuda ett shoppingutbud med spännande små bohemiska butiker. Med ett utbyggt spårvagns- och bussnät tar du dig enkelt runt i staden. Stanna och ät i ett engelskt kök där det bjuds på klassiska rätter som fish and chips.


Flyg till Manchester – staden för fotbollsälskare

Manchester är staden nummer ett för fotbollsälskare och här håller man antingen på Manchester United eller Manchester City. Staden är en given destination för en fotbollsresa eftersom staden har två fotbollslag i den engelska högsta divisionen, Premier League. Passa på och boka flyg till Manchester och gå på en fotbollsmatch som spelas i en av världens bästa ligor.

Förutom fotboll så är musikscenen stor och många kända popband härstammar från Manchester City. Här tog bland annat band som New Order, Joy Division, Oasis, The Smiths och The Stone Roses sina första stapplande ackord.

Men även sport- och musikhatare har mycket att hämta i Englands tredje största stad. Nöjeslivet är minst lika bra som i London, om inte bättre, och shoppingen och restaurangutbudet lämnar inte mycket övrigt att önska. Kultur finns i form av Manchester Museum, Manchester City Museum (okej, fotboll igen), Manchester City Art Galleries (sport är väl kultur?). På Granada Studio i Casterfield har många klassiska tv-program spelats in och vid det nybyggda kultur- och nöjeskomplexet The Lowry vid vattnet visas intressanta utställningar och teaterframträdanden. Flyg till Manchester med SAS, boka billiga flygbiljetter här på sas.se.

Kort om Manchester

Invånare: 452 000

Statsskick: monarki

Religion: protestantisk kristendom; större grupp katoliker, minoriteter av judar, muslimer, sikher, hinduer m fl.

Valuta: 1 pund = 100 pence (GBP)

Tidsskillnad: -1

Landsnummer: 44

Språk: engelska

Ambassad: Skarpögatan 6-8, Stockholm, Tel: 08-671 30 00

Svenskt konsulat: Lincoln House,1 Brazennose Street, Tel: + 44 (0) 161-834 48 14


Manchester är staden nummer ett för fotbollsälskare och pop-fans – och en given destination för en fotbollsresa. Här håller man antingen på Manchester United eller Manchester City. Här tog band som New Order, Oasis, The Smiths och The Stone Roses sina första stapplande ackord. Mer om Manchester

Guide

 


Boka flyg

Utresa
Hemresa

 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance