Resmål


Svenska
Change

Flyg till Malmö

SAS flyger dagligen till Malmö.


Malmö, enkel resa fr.
 
Flyg till Malmö

Flyg till Malmö och Skåne med SAS lågprisflyg, billiga flygbiljetter hittar
du här på sas.se!

Turning Torso sträcker sig upp mot skyn från sitt guldläge vid Västra hamnen. Byggnaden dominerar området sedan Malmös forna landmärke, Kockumskranen, såldes och fraktades bort 2002. Numera huserar Kockumskranen i Sydkorea. De gamla varvskvarteren i Västra hamnen har blivit hippa, bostadsrätter byggs och atmosfären är modern. Lyxiga restauranger och hippa företag flockas i området kring Turning Torso, den kanske mest tydliga symbolen för det ”nya” Malmö.


Flyg till Malmö och gå på Malmöfestivalen

Årligen arrangeras Malmöfestivalen i augusti – en vecka som fylls med drakbåtstävlingar, konserter, shower, dans, teater och mycket mer. Festivalen är Nordens största stadsfestival med ungefär 1,4 miljoner besökare.  Alla konserter är gratis och i Malmö finns det många parker att hänga i. Den största är Pildammsparken som är en 45 hektar stor och vacker park, är belägen kring en damm.

Malmö är Sveriges tredje största stad och var länge en industri- och handelsstad av vikt. I dag lockar Malmö Högskola studenter till staden och kommunen marknadsför sig själv som ”mångfaldens och möjligheternas stad”. Passande med tanke på att det i kommunen bor över 160 nationaliteter som tillsammans talar fler än hundra språk. Bästa stället att uppleva denna internationella stämning är vid Möllevångstorget.

Malmö andas framtidstro. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn är värdefull och många malmöiter pendlar dagligen över bron för att arbeta. I december 2010 ska Citytunneln vara klar och kommunikationsbanden med övriga Skåne förväntas bli än starkare än vad de är i dag. Flyg till Malmö, boka billiga flygbiljetter här på sas.se.

Hitta information om Malmö flygplats - Sturup.

Kort om Malmö

Invånare: 280 801

Turistinformation: turistbyrå finns på Centralstationen, www.malmo.se/turist

Riktnummer: 040

Boka flyg

Utresa
Hemresa

Mer om Malmö


 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Om oss | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance