Resmål


Svenska
Change

Flyg till Malaga

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Malaga: 24 timmars öppet köp, barnrabatt och val av sittplats 22 timmar innan avgång med mera...

Vi vill att du ska få det bekvämt uppe i luften när du flyger med oss till Costa del Sols största stad med sina vackra stränder och mysiga stadsliv. Därför har vi tänkt på det mesta för att du ska kunna slappna av och känna att det är semester.

Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa. Det här ingår bl.a. utan extra kostnad:
  • 24 timmars öppet köp
  • Online check-in
  • Kaffe och te. Dagstidningar i appen
  • Barnrabatt upp till 90 %

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen till höger, eller ladda ner vår app. På det sättet kan enkelt hitta flygbiljetter till Malaga direkt från mobilen.

Psst! Kolla in vår guide till Malaga för information om sevärdheter och upplevelser.

SAS erbjuder direktflyg till Malaga året runt

Med SAS kan du flyga direkt till Malaga från Stockholm och Göteborg samt från/via Köpenhamn och Oslo. Flygplatsen ligger på ett bekvämt avstånd på 8 km från centrum. Det finns möjlighet att boka hyrbil på Malagas flygplats och det går både bussar och tunnelbana in till city.

Barnrabatt – få upp till 90 % rabatt

När du flyger med oss till Malaga kan du alltid hitta bra rabatter på flygbiljetter till dina barn. Barn under 2 års ålder får upp till 90 % rabatt på biljettpriset och det är gratis att ta med en barnvagn som incheckat bagage om ditt barn är under 2 år. För barn mellan 2-11 år kan du få rabatt på upp till 25 % på flygbiljetten.

Tveka inte att kontakta vår besättning på flygplatsen om det är första gången du flyger med barn. De vet hur de ska ta extra väl hand om dig som förstagångsresenär med barn. Mer om att resa med barn och om barnrabatter

Dra nytta av belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Som medlem får du en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.
Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotell och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Malaga – gå med kostnadsfritt  i EuroBonus.

Kort om Malaga

Invånare: 8,1 miljoner
Statskick: monarki
Religion: 72 % katoliker
Valuta: euro (EUR)
Tidsskillnad: ingen
Landsnummer: 34
Språk: spanska är officiellt språk

Ambassad: Spanska Ambassaden, Djurgårdsvägen 21, tel 08-667 94 30, Stockholm

Svenska konsulatet i Malaga: Calle Córdoba 6,  tel +34-952-60 43 83

Turistinformation: Avda Cervantes, Casita del Jardinero, Malaga, www.visitcostadelsol.com
 


Annons:
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance