Resmål


Svenska
Change

Flyg till Madrid

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Madrid: 24 timmars öppet köp, fritt val av sittplats och mycket mer…

Resan mellan Stockholm och Madrid är inte lång, men vare sig du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska vara bekväm när du flyger med oss. Så luta dig tillbaka i flygstolen och låt oss ta hand om dig. För att du ska få en så positiv upplevelse som möjligt av din flygning serverar vi alltid kaffe, te och vatten ombord och du kan läsa dagens tidning i vår app. Självklart är allt utan extra kostnad.

Vi har tänkt på allt, före under och efter resan. Därför ingår det här när du flyger med oss till Madrid:

Ladda ned vår app och boka din
resa till Madrid direkt från din mobiltelefon. Du kan också hitta en resa som passar i bokningsdialogen här på sidan.

Flyg direkt till Madrid med SAS

SAS har flera dagliga avgångar från Stockholm till Madrid. Vi flyger till Madrids flygplats Barajas, en av Spaniens mest trafikerade flygplatser, som ligger ca 12 km från Madrid centrum. In till centrum tar du dig snabbast med tunnelbana eller taxi. Det är också enkelt att hyra bil på flygplatsen, vilket du kan göra online innan resan.

Här kan du läsa mer om Madrids flygplats

Var ute i god tid för att hitta de billigaste flygbiljetterna till Madrid

Ju tidigare du bokar din resa desto större chans har du att hitta billiga flygbiljetter till Madrid, en stad fylld med sevärdheter, nöjen och kultur.

Bokar du en resa via oss har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. När du hittar ett flyg som passar kan du därför boka din resa direkt, för att ta reda på om avgången passar ditt resesällskap efter att bokningen är gjord.

Genom att hålla koll på våra erbjudanden till Madrid ökar du dina chanser till att göra en bra affär.

Samla poäng i EuroBonus och få exklusiva erbjudanden

Vill du få exklusiva erbjudanden från SAS? Gå då med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Våra medlemmar får en mängd förmånliga erbjudanden och sms-tjänster med användbar information om flygavgången.

De poäng du tjänar ihop i EuroBonus kan du spendera på allt från nya flygresor till att köpa varor ombord eller handla i vår online shop.

Gå med i EuroBonus gratis - tjäna poäng på din flygresa till Madrid

 
 
Boka SAS Plus
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance