Resmål


Svenska
Change

Flyg till Köpenhamn

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Köpenhamn: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

Från Stockholm till Köpenhamn tar det endast lite drygt en timme att flyga, men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi serverar kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Köpenhamn med oss. Vi har tänkt på allt före, under och efter flygningen:
  • 24 timmars öppet köp
  • Online check-in
  • Kaffe och te. Dagstidningar i appen
  • Barnrabatt upp till 90 %

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen till höger eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Köpenhamn direkt från mobilen.

Psst! Kolla in vår guide till Danmarks huvudstad Köpenhamn


SAS flyger dagligen till och från Köpenhamn

SAS flyger alla dagar i veckan till Köpenhamn och erbjuder direktflyg från Stockholm, Oslo och Helsingfors. Flygplatsen Kastrup ligger cirka 10 kilometer från centrala Köpenhamn och det går både flygbussar och snabbtåg in till city.


Billiga flyg till Köpenhamn – boka tidigt och spara mer

Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Köpenhamn. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka en resa direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att senare ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner. 

Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden här

Dra nytta av belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan även tjäna poäng när du gör reservationer för hotell och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Köpenhamn – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Kort om Köpenhamn

Invånare: 664 606 (2007)
Statskick: monarki
Religion: lutheranskt kristna; minoriteter av muslimer, katoliker
Valuta: 1 krona = 100 öre (DKK)
Tidsskillnad: 0
Landsnummer: 45
Språk: danska

Ambassad: Jakobs Torg 1, Stockholm, Tel: +46 (0)8 406 7500, ambstockholm.um.dk

Svensk ambassad: Sankt Annæ Plads 15 A, Köpenhamn, tel +45 33 36 03 70, swedenabroad.com/kopenhamn

Turistinformation: Gammel Kongevej 1, tel +45 33 25 74 00, visitcopenhagen.com
 


Annons:
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance