Resmål


Svenska
Change

Flyg till Kalmar – Boka billiga flygbiljetter här

Alltid inkluderat i flygbiljetten till och från Kalmar: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

Att flyga från Stockholm till Kalmar tar inte mer än en timme. Men även om resan är kort vill vi att du ska uppleva den som avkopplande och bekväm. Därför serverar vi alltid kaffe, te och vatten ombord och som underhållning kan du ladda ner dagens tidning i vår app. Naturligtvis är allt utan extra kostnad.

Vi har tänkt på allt före, under och efter resan. När du flyger till Hamburg med oss är detta inkluderat i din flygbiljett:


Hitta en avgång och ett pris som passar dig i bokningen här på sidan.
eller ladda ner vår App. Med den kan du boka din resa till Kalmar direkt från mobiltelefonen.


Läs gärna om aktiviteter och sevärdheter i vår guide till Kalmar


Flyg direkt till Kalmar med SAS

Vi har flera dagliga avgångar till Kalmar och med oss kan du boka ett direktflyg till Kalmar från Stockholm. Från Kalmar flygplats tar du dig enkelt in till centrum med lokalbuss på cirka tio minuter.

Var ute i god tid och hitta en billig resa till Kalmar

Om du är ute i god tid har du en bättre chans att hitta billiga flygbiljetter till Kalmar, en perfekt sommarstad med närheten till havet, Öland och till glasriket. Ju tidigare du bokar din resa desto mer kan du alltså spara.

Bokar du en resa via oss har du dessutom alltid 24-timmars öppet köp. .När du hittar ett flyg som passar kan du därför boka din resa direkt, för att ta reda på om avgången passar ditt resesällskap efter att bokningen är gjord.

Älskar du en bra affär? Håll koll på våra erbjudanden till Kalmar


EuroBonus – ett kostnadsfritt förmånsprogram med exklusiva erbjudanden

Gå med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Våra medlemmar får en mängd förmånliga exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med användbar information om flygavgången.

De poäng du tjänar ihop kan du spendera på allt från nya flygresor och hotell i Hamburg till att köpa varor ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng på din flygresa till Kalmar – gå med i EuroBonus gratis

 
 


Annons:
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance