Resmål


Svenska
Change

Flyg till Helsingfors

Alltid inkluderat i din flygbiljett till och från Helsingfors: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

Det tar en knapp timme att flyga mellan Stockholm och Helsingfors. Men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Helsingfors med SAS. Vi täcker allt före, under och efter flygningen:
  • 24 timmars öppet köp
  • Online check-in
  • Kaffe och te. Dagstidningar i appen
  • Barnrabatt upp till 90 %

Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen till höger eller ladda ner vår app.  På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Finlands huvudstad Helsingfors direkt från mobilen.

Psst! Kolla in vår guide till Helsingfors för tips på vad du kan göra

SAS flyger alla dagar i veckan till Helsingfors

SAS flyger dagligen till Helsingfors med totalt 11 avgångar per dag. Vi har direktflyg från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo. Helsingfors-Vanda flygplats är Finlands internationella huvudflygplats med förbindelser till över 120 resmål runt om i världen. Det går bussar mellan flygplatsen och Helsingfors centrum som tar lite drygt en halvtimme.


Billiga flyg till Helsingfors – boka tidigt och spara mer

Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till den moderna kulturstaden Helsingfors. Om du bokar din resa i god tid ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid och pris passar ditt resesällskap efteråt.

Älskar du en bra affär (vem gör inte det!)?  Håll koll på våra aktuella erbjudanden här

Gå med i vårt lojalitets- och bonusprogram EuroBonus

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hyrbil och hotell hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng och få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Helsingfors – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Kort om Helsingfors

Invånare: 564 500 (2007)
Statskick: republik
Religion: protestanter
Valuta: euro (EUR)
Tidsskillnad: +1
Landsnummer: 358
Språk: finska, svenska

Ambassad: Gärdesgatan 9, tel 08-676 67 00

Svensk ambassad: Norra Esplanaden 7 B, tel 358-(0)9-687 76 60

Turistinformation: Helsinki City Tourist and Convention Bureau, Pohjoisesplanadi 19
 


Annons:
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance