Resmål


Svenska
Change

Flyg till Göteborg

Vi flyger dagligen till Göteborg. Från Göteborg flyger vi dig enkelt och bekvämt till destinationer både inrikes och inom Europa.


Göteborg,
enkel resa fr.

 
Flyg till Göteborg

Flyg till Göteborg med SAS och njut av en liten storstad med hjärtat på rätta stället. Weekendresor och storstadsresor med billigt flyg till Sveriges andra stad!

Med SAS tar du ett flyg till Göteborg där havet, sältan och vågorna aldrig är långt borta. Med invånare som brukar beskrivas som muntra och gemytliga blir den omtalade Göteborgshumorn något mer än en myt. Många tycker att allting i Göteborg är lite lättare, lite enklare och lite bättre än i huvudstaden och konkurrenten nummer ett, Stockholm.


Det mesta av det bästa – flyg till Göteborg

Vill du ha nära till bad, museer, underhållning och ett pulserande nattliv men ändå stanna i Sverige så ta ett flyg till Göteborg. Här går det fint att cykla iväg för ett dopp i havet vid Näset och bada från klipporna eller ta båten ut i skärgården. Ett besök på Göteborgs konstmuseum ger näring till kulturälskaren och på Naturhistoriska museet kan du kika på uppstoppade djur. På Världskulturmuseet kan man uppleva en blandning av internationell arkitektur, samtidskonst, djupt allvar och spännande aktiviteter. God mat och shopping finns här också.


Flyg till Göteborg och njut av gemytet

Den som känner för något mer livat kan ta en tur i Lisebergsbanan på Liseberg, en öl eller två på restaurangerna i närheten av Avenyn, eller slira runt på pub- och skivbutikstäta Andra Långgatan.

Göteborg är fyllt av små guldkorn och vattenhål där man kan hämta andan och känna att tiden står nästan stilla. Ät gigantiska bullar på kaféerna längs Hagas kullerstenstäta gator, titta på glasblåsarna i Kronhusbodarna eller sätt dig vid vallgraven mitt i stan och se Paddanbåtarna glida förbi.


Flyg till Göteborg och på kalas i dagarna 6

Under sex dagar i augusti förvandlas Göteborgs gator och torg till festplatser. Kom och frossa i ett rikt utbud av kultur – i ordets bredaste bemärkelse. Till ”Göteborgskalaset” är alla bjudna och det är fri entré.

Kort om Göteborg

Invånare: cirka 500 000

Turistinfo: Turistbyrån finns på Kungsportsplatsen, 031-61 25 00 och i Nordstans shoppingcenter, 031-61 25 00

Riktnummer: 031

Yta: 451 km2

Flygplats: Landvetter International Airport, 031-94 10 00, och Göteborg City Airport, 031-92 60 60

 

Boka flyg

Utresa
Hemresa 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Om oss | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance