Resmål


Svenska
Change

Flyg till Frankfurt

Alltid inkluderat i flygbiljetten till och från Frankfurt: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

Flygresan mellan Stockholm och Frankfurt tar inte mer än lite drygt två timmar. Men även om resan är kort vill vi att du ska ha det bra så längre resan varar. För att tiden ska gå fort och för att du ska vara så bekväm som möjligt bjuder vi på kaffe, te och vatten och du får mer än gärna plocka med dig en dagstidning från gaten att läsa ombord

Vi har inkluderat allt i din flygbiljett och det här ingår när du flyger till Frankfurt med oss:

• Val av sittplats och 24 timmars öppet köp
Online check-in
Kaffe och te. Dagstidningar i appen
• Upp till 90 % barnrabatt

Hitta en passande avgång till Frankfurt i vår bokningsdialog eller ladda ner vår app. Med den kan du boka din resa direkt från mobiltelefonen.

Frankfurt är kanske mest känt som Tysklands ekonomiska centrum men det är även en stad med mycket kultur och nöjen.
Läs gärna vår guide för tips på aktiviteter

Vi flyger dagligen till Frankfurt


Med SAS kan du välja mellan flygavgångar till Frankfurt alla dagar i veckan och du kan flyga direkt från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo. Frankfurts flygplats ligger ungefär en mil från stadskärnan och du tar dig snabbt till och från flygplatsen med tåg, buss eller taxi.

Läs mer om Frankfurts flygplats


Billiga flyg till Frankfurt – boka tidigt och spara mer

Du kan enkelt hitta billiga flygbiljetter till Frankfurt. Om du bokar din resa i god tid ökar du dina chanser att hitta en så billig resa som möjligt.

SAS erbjuder alltid 24 timmars öppet köp. Det kan vara bra att komma ihåg när du hittar flygbiljetter till bra pris i vår bokning. Då kan du slå till med en gång för att se om avgången passar ditt resesällskap efter att bokningen redan är gjord.

Gillar du en bra affär? Hitta billiga flygbiljetter till Frankfurt


Gå med i EuroBonus och tjäna poäng på din resa

Det är gratis att gå med i vårt förmånsprogram EuroBonus. Som medlem får du exklusiva erbjudanden och rabatter och även praktiska sms-tjänster med information om din flygavgång. Med EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med oss. Poängen kan du sedan spendera på allt från flygresor och hotell till shopping ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng på din flygresa till Frankfurt – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

 
Boka SAS Plus
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance