Resmål


Svenska
Change

Flyg till Chicago

Alltid inkluderat i din flygbiljett till Chicago: 1 bagage à 23 kg, val av sittplats och mycket mer…

Flyger du från Stockholm till Chicago är du uppe i luften i lite drygt nio timmar och på en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan behaglig resa som möjligt. På våra flyg till USA (förutom till Boston) finns WiFi och alla sittplatser har en egen videoskärm. På hela resan ingår kvalitativ service.

För att du ska få en så trevlig resa som möjligt är allt inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Chicago med oss:

• 1 bagage à 23 kg
• Val av sittplats och 24 timmars öppet köp
Online check-in
Mat, dryck och underhållning ombord
• Upp till 90 % barnrabatt

Se alla våra avgångar till Chicago i bokningsdialogen här på sidan eller ladda ner vår app. Med den kan du bekvämt boka din resa direkt från mobiltelefonen.

Direktflyg till Chicago

Vi flyger direkt till Chicago från Stockholm alla dagar i veckan. Från eller via Köpenhamn erbjuder vi direktflyg alla dagar i veckan. Chicago flygplats, Chicago O’ Hare, ligger ungefär tre mil från centrum och är en av USAs mest trafikerade. Till och från flygplatsen tar du dig enkelt med kollektivtrafik, taxi eller med hyrbilen.

Läs mer om Chicagos flygplats


Upp till 90 % barnrabatt

Flyg med SAS till Chicago, med oss får du alltid dina barns flygbiljetter till rabatterade priser. Har du barn under två år får de upp till 90 % rabatt och barn mellan 2-11 år får rabatt på upp till 25 % på flygbiljetten. Det är dessutom alltid gratis att ta med en sittvagn eller barnvagn som incheckat bagage om ditt barn är under 2 år.

Är det första gången du flyger med barn? Kontakta gärna besättningen på flygplatsen, de vet hur de ska ta väl hand om er under flygningen.

Mer om att resa med barn
Mer om våra barnrabatter


SAS Plus-biljett för mer komfort

Flyger du långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och ett bredare säte. Förutom det ger det dig även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom gaten, och loungen i både Stockholm och Chicago där det finns snabb internetuppkoppling, mat och dryck.

Mer om SAS Plus


Genom EuroBonus tjänar du poäng på din resa till Chicago

Som medlem i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng när du flyger med SAS. Flyger du till Chicago, som är en lite längre resa, tjänar du naturligtvis extra många poäng. Dina ihoptjänade poäng kan du välja att spendera på flygresor, shopping ombord, hotell eller i vår online shop.

Förutom att tjäna poäng på din resa får du som medlem i EuroBonus exklusiva erbjudanden och rabatter. Du får även tillgång till användbara sms-tjänster med information om flygresan.

Tjäna poäng på din resa till Chicago, gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Kort om Chicago

Invånare: 2,9 miljoner
Statskick: republik
Religion: protestanter 52 %, romersk-katolska 24 %
Valuta: dollar
Tidsskillnad: - 7 timmar
Landsnummer: 1
Språk: engelska

Ambassad: Amerikanska ambassaden, Dag Hammarskjölds väg  31, Stockholm, tel 08-783 53 00

Svenskt konsulat i Chicago: Consulate General of Sweden, 150 North Michigan Avenue, tel 312 – 781 62 62
 
 
Boka SAS Plus


KIKA IN I VÅR NYA MODERNA UPPGRADERADE KABIN

Sommaren 2016 kommer samtliga kabiner vara nya på alla våra långlinjer.
 
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance