Resmål


Svenska
Change

Boka flyg till Bangkok, Thailand

Bangkok är en paljett av färger, dofter och ljud. För många är Bangkok porten till Thailands öar och stränder, men denna jättemetropol är väl värd en resa i sig själv. Flyg till Bangkok - boka billiga flygbiljetter till din semesterresa här på sas.se!

Floden Chao Phraya slingrar som en silkestråd genom staden och böjer sig för att ge plats åt Grand Palace och templet Wat Pho/Wat Phra Chetuphnon. Bangkok har ingen riktig stadskärna, utan lappas ihop av flera karaktäristiska delar. Ett Chinatown, med livliga marknader där allt från sojasötsaker till guld säljs under prutdueller; den gamla staden - Bangkoks andliga och historiska hjärta; Thon Buri, längs västra flodkanten, med slingriga båtkanaler och en miljö något mindre hektisk än den på andra sidan floden.
Bangkok har kanske världens mest intensiva stadstrafik. Särskilt syns tuk-tuken, en färggrann mopedliknande trehjuling som flinkt transporterar besökare och lokalbefolkning bland matvagnar, lastbilar och bussar.


Ta flyget till Bangkok och upplev god mat och shopping

Det spelar nästan ingen roll var man äter i Bangkok, chansen är stor att man äter en av sitt livs bästa måltider, oavsett om den inhandlas i ett gatukök eller på en av de många lyxrestauranger som kantar staden. Flyg till Bangkok för bra shopping. Det finns flera stora köpcentrum med restauranger, biografer och butiker. Staden är även känd för alla sina olika marknader där du kan fynda mängder med souvenirer.


Flyg till Bangkok och utforska uråldriga buddhistiska tempel

Bangkok är en mycket mångfacetterad stad med allt från moderna skyskrapor och palats till uråldriga tempel. En populär byggnad är Wimanmek. Ett palats som är helt byggt i trä från teakträdet. Andra sevärdheter är Thailands Nationalteater, Nationalgalleri, Nationalmuseum och 400 buddhistiska tempel. Wat Pho är Bangkoks äldsta och största tempel. Boka ditt flyg till Bangkok redan idag på sas.se!


 
 

Hotell

 

 
Boka SAS Plus
 

Scandinavian Airlines © 2015

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance