Resmål


Svenska
Change

Boka flyg till Bangkok, Thailand

Bangkok är en paljett av färger, dofter och ljud. För många är Bangkok porten till Thailands öar och stränder, men denna jättemetropol är väl värd en resa i sig själv. Flyg till Bangkok - boka billiga flygbiljetter till din semesterresa här på sas.se!

Floden Chao Phraya slingrar som en silkestråd genom staden och böjer sig för att ge plats åt Grand Palace och templet Wat Pho/Wat Phra Chetuphnon. Bangkok har ingen riktig stadskärna, utan lappas ihop av flera karaktäristiska delar. Ett Chinatown, med livliga marknader där allt från sojasötsaker till guld säljs under prutdueller; den gamla staden - Bangkoks andliga och historiska hjärta; Thon Buri, längs västra flodkanten, med slingriga båtkanaler och en miljö något mindre hektisk än den på andra sidan floden.
Bangkok har kanske världens mest intensiva stadstrafik. Särskilt syns tuk-tuken, en färggrann mopedliknande trehjuling som flinkt transporterar besökare och lokalbefolkning bland matvagnar, lastbilar och bussar.

Ta flyget till Bangkok och upplev god mat och shopping

Det spelar nästan ingen roll var man äter i Bangkok, chansen är stor att man äter en av sitt livs bästa måltider, oavsett om den inhandlas i ett gatukök eller på en av de många lyxrestauranger som kantar staden. Flyg till Bangkok för bra shopping. Det finns flera stora köpcentrum med restauranger, biografer och butiker. Staden är även känd för alla sina olika marknader där du kan fynda mängder med souvenirer.

Flyg till Bangkok och utforska uråldriga buddhistiska tempel

Bangkok är en mycket mångfacetterad stad med allt från moderna skyskrapor och palats till uråldriga tempel. En populär byggnad är Wimanmek. Ett palats som är helt byggt i trä från teakträdet. Andra sevärdheter är Thailands Nationalteater, Nationalgalleri, Nationalmuseum och 400 buddhistiska tempel. Wat Pho är Bangkoks äldsta och största tempel. Boka ditt flyg till Bangkok redan idag på sas.se!

Thailands huvudstad är en hektisk och spännande asiatisk storstad. Boka flyg till Bangkok och upplev allt som staden har att erbjuda.

För många är Bangkok porten till Thailands öar och stränder, men denna jättemetropol är väl värd en resa i sig själv. Boka en flygbiljett till Bangkok här på sas.se

Att boka flygbiljett till Bangkok på sas.se har särskilda fördelar. Du kan välja platser på planet och därmed vara säker på att få sitta tillsammans med ditt ressällskap. För att underlätta ytterligare finns särskilda barnmenyer för de minsta och flygplanen har anpassade ergonomiska stolar så att du kommer fram så utvilad och fräsch som möjligt.

Bangkok stad

Floden Chao Phraya slingrar som en silkestråd genom staden och böjer sig för att ge plats åt Grand Palace och templet Wat Pho. Bangkok har kanske världens mest intensiva stadstrafik. Särskilt syns tuk-tuken, en färgrann mopedliknande trehjuling som smidigt transporterar besökare och lokalbefolkning bland matvagnar, lastbilar och bussar.

Mat och shopping

Boka en flygbiljett till Bangkok för bra shopping och god mat. Det spelar nästan ingen roll var man äter i Bangkok, chansen är stor att man äter sitt livs bästa måltid oavsett om den inhandlas i ett gatukök eller på en av de många lyxrestaurangerna. För den shoppingintresserade finns mycket att välja på då staden är känd för alla sina olika marknader och köpcentra där du kan fynda rejält.

Flygbiljett till Bangkoks buddistiska tempel

Bangkok är en mycket varierande stad med allt från moderna skyskrapor till palats, tempel och plåtskjul. I Bangkok finns nära 400 buddistiska tempel där Wat Pho är stadens äldsta och största tempel. Ett måste är det magnifika Grand Palace som är en storslagen byggnation med förgyllda tempel inte långt från Khao San Road. Boka din flygbiljett till Bangkok redan idag på sas.se!


 
 
Boka SAS Plus
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance