Resmål


Svenska
Change

Flyg till Aten

Alltid inkluderat i flygbiljetten till Aten: 24 timmars öppet köp, val av sittplats och mycket mer…

Att flyga från Stockholm till Aten tar inte lång tid men vi vill alltid att du ska ha det så bekvämt som möjligt ombord på planet när du flyger med SAS. Därför serverar vi alltid kaffe, te och vatten ombord under flygningen och det finns alltid dagsfärska digitala tidningar att tillgå. Självklart är allt utan extra kostnad.

Faktum är att vi har tänkt på det mesta före, under och efter resan. När du flyger till Aten med oss är det här inkluderat i din flygbiljett:


I vår bokning kan du enkelt hitta din avgång och se våra aktuella priser. Du kan även ladda ner vår app och boka din resa till Aten eller någon annan av våra destinationer direkt från mobilen.

Tips på vad du kan göra i Aten

Flyg direkt till Aten med SAS

Med SAS kan du flyga direkt till Aten från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo. Vi flyger till Atens internationella flygplats som ligger cirka 3 mil från Atens centrum. Till och från flygplatsen kan du enkelt ta dig med buss på 40 minuter.

Det är enkelt att resa billigt till Aten genom att boka din resa i god tid Greklands huvudstad bjuder på en häftig storstadsupplevelse samtidigt som sol och bad aldrig är långt borta. Med SAS kan du resa billigt Aten genom att boka din resa i god tid och på det sättet öka chansen att få flygbiljetter till bästa möjliga pris.

Med oss har du alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka en resa när du hittar en avgång som passar dig, för att ta reda på om datum och pris passar ditt resesällskap efter att bokningen redan är gjord.

Tycker du om ett bra erbjudande (vem gör inte det!)? Se aktuella erbjudanden till Aten

Gå med i vårt bonusprogram EuroBonus

Genom att gå med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Poängen kan du sedan använda till allt från nya flygbiljetter till shopping ombord eller i vår onlineshop.

Som medlem får du även en hel del andra fördelar som praktiska sms-tjänster med information om din resa och exklusiva erbjudanden. Tjäna poäng på din flygresa till Aten – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Kort om Aten

Invånare: 3,2 milj (med förorter)
Statskick: republik
Religion: grekisk–ortodox kristendom
Valuta: euro (EUR)
Tidsskillnad:+1
Landsnummer: 30
Språk: grekiska

Ambassad: Grev Magnigatan 4, Stockholm, tel: 08-661 78 80

Svensk ambassad: Vassileos Konstantinou 7, Aten, Tel: +30 1 729 04 21

Turistinformation: Xenofontos 7, Sintagman, Tel: +30 210 325 3123
 
 
Boka SAS Plus
 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance