Resmål


Svenska
Change

Flyg till Ängelholm / Helsingborg

SAS flyger dagligen till Ängelholm/ Helsingborg, totalt 27 ggr/vecka.


Ängelholm/Helsingborg, enkel resa fr.
 
Flyg till Ängelholm/Helsingborg

Upptäck Skånes vackra västkust - flyg till Ängelholm och Helsingborg, boka billiga flygbiljetter med SAS inrikesflyg!

Sundets pärla och krukmakarnas stad ligger vackert utmed nordvästkusten i Skåne. Platserna går också under namnen Helsingborg och Ängelholm. I de två skånska grannkommunerna samsas de finaste aktiviteter man kan ägna sig åt: Sol & bad, kultur och nöjen – samt fotboll och ishockey så klart.


Flyg till Ängelholm och Helsingborg upplev den vackra västkusten

Låt tårna sjunka ner i sanden på playan i centrala Helsingborg eller ta ett dopp i Ängelholms havsbad vid Skälderviken. Låt sedan saltet torka på kroppen och skynda dig upp för att gå på utställning på Dunkers Kulturhus eller dansa natten lång på Helsingsborgsfestivalen. Ängelholm är känt för sina blåsinstrument som kallas för lergökar. Det är ett gammalt musikinstrument som är gjort av keramik. I Ängelholm finns fina sevärdheter som Skånska stearinljusfabriken, Flygmuseum och Sveriges järnvägsmuseum.

Från Ängelholm är det inte långt till Båstad, där den berömda tennisveckan äger rum. Passa på att boka ditt flyg till Ängelholm i tid då många människor flockas till Båstad för att festa just den här veckan. Många kändisar från hela Skandinavien brukar dyka upp och synas.

Ett av de mest kända företagen i Ängelholm är sportbilstillverkaren Koenigsegg. Företaget tillverkar exklusiva sportbilar i små upplagor. Bilarna har blivit eftertraktade för sin design och prestanda. Koeningsegg CCR slog år 2005 Guinness världsrekord som snabbaste serieproducerade bil med en hastighet på 388 km/h.

Flyg till Ängelholm och Helsingborg och pricka in en hemmamatch med Helsingborgs IF eller Ängelholms hockeystoltheter Rögle.Mer om Ängelholm och Helsingborg som flygdestination

Guide till Ängelholm/Helsingborg

Boka flyg

Utresa
Hemresa

Kort om Ängelholm/Helsingborg

Invånare: 38 749 invånare i Ängelholms kommun, 22 532 i tätorten. 124 986 invånare i Helsingborgs kommun, 91 457 i tätorten.


Yta: 424 km² (Ängelholm), 347 km²  (Helsingborg).

Turistinfo:  Gamla Rådhuset, 0431-821 30.

Helsingborgs turistbyrå, Rådhuset, 042-10 43 50
Riktnummer: 0431 (Ängelholm), 042 (Helsingborg).

Flygplats: Ängelholm-Helsingborg flygplats, 0431-48 45 00


 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Om oss | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance