Resmål


Svenska
Change

Flyg till Amsterdam

SAS erbjuder direktflyg till Amsterdam från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo. 

Amsterdam, enkel resa fr.
 
Flyg till Amsterdam

Boka flyg till Amsterdam - en av Europas populäraste turiststäder vid sidan av Paris, Rom och London. Staden är en given destination för weekendresor, storstadsresor och fotbollsresor.

Med sina karaktäristiska kanaler omgivna av vackra 16-talshus är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Här kan du åka på sightseeing på kanalerna som kantas av otaliga pittoreska caféer.


Flyg till Amsterdam – nära till allt

Amsterdam är Hollands huvudstad men regeringen sitter i Haag. Amsterdam kan i stället ägna sig helt och hållet åt att bjuda de 1,5 miljoner besökare som kommer varje år på ett mångkulturellt utbud. Här finns ett rikt restaurangutbud, kaféer för fattig som rik, strålande shopping, storslagna museer och ett nattliv som platsar på världstopplistan. Gator, kvarter och kanaler formar staden till en hästsko och det är lätt att hitta riktmärken och lära känna staden som sin egen.

Kort om Amsterdam

Invånare: 749 400 (2008)

Statsskick: monarki

Religion: katoliker (35%), icke-troende (35%), protestanter (25%)

Valuta: euro (EUR)

Tidsskillnad: 0

Landsnummer: 31

Språk: nederländska

Ambassad:  Götgatan 16 A, STOCKHOLM, tel 08 556 933 00

Svensk ambassad: Jan Willem Frisolaan 3, HAAG, Tel. +31 70 412 02 00

Turistinformation: Stadhouderskade 1, + 31 105-512 525, iamsterdam.com


Flyg till Amsterdam över dagen

Flyg till Amsterdam med SAS. Vi har direktflyg och billiga flygbiljetter och när du väl är framme, fråga gärna efter vägen i Amsterdam, folk är hjälpsamma och svarar vanligtvis vänligt på engelska, tyska, franska eller spanska.


Bästa restipset från SAS personal


Flyg till Amsterdam och ta sedan direktbussen från flygplatsen till blomsterparken Keukenhof. Bussturen tar ca 20 min och sedan har du en underbar dag framför dig med lugna promenader bland miljoner blommor. Välj bland flera lunchrestauranger eller sätt dig ned med en skål jordgubbar och lite rosévin. Jag lovar att du får en underbar dag! /Eva

Hitta information om Amsterdam flygplats - Schiphol

Mer om Amsterdam

Boka flyg

Utresa
Hemresa


 

 

 

Scandinavian Airlines © 2014

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance