Företag


Svenska
Change

SAS och SJ kopplar ihop flyget med tåget

Kombinera flyg och tåg på samma resa. SAS och SJ erbjuder, t.o.m. 31 oktober, gemensamma årskort för resenärer som reser ofta och där "komma-fram-garanti" ingår. Från och med 1 november är det inte längre möjligt att köpa detta kort. De resenärer som köpt kortet men inte påbörjat detta ännu kommer dock att kunna använda kortet även efter den 1 november. 

Genom samarbetet kopplar SAS och SJ ihop den regionala kollektivtrafiken med den globala på de gemensamma knutpunkterna Stockholm-Arlanda Airport och Copenhagen Airport. "Komma-fram-garantin" gör att SAS och SJ garanterar resan hela vägen från start till mål, exempelvis Amsterdam - Avesta eller Nässjö -London. Om ditt tåg eller flyg blir försenat eller inställt garanterar vi att du snabbt blir ombokad och omhändertagen. Läs mer här.


Samarbetet SAS – SJ

Utökad resegaranti mellan SAS och SJ på Arlanda och på flygplatsen i Köpenhamn
Genom utökad resegaranti på Arlanda blir alternativet SJ och SAS i kombination mer attraktivt än andra alternativ för den som bor en bit från flygplatsen. Som resenär är du garanterad din resa från det att du stiger på tåget på hemorten till dess att destinationen nås

Mer om "komma-fram-garantin"De gemensamma årskorten finns i tre varianter och gäller så länge som din köpta produkt är giltig, räknat från startdatum.

  Sverige      Destination Plus       SAS Travel Pass

 

 

 


SAS-resor: Obegränsat antal resor på allt inrikes under 1 år.

SJ-resor: Res obegränsat under ett år i valfri klassnivå med dagtåget samt i sovvagns- och liggvagnskupé med nattåget.
 
SAS-resor: Resor på vald destination.

SJ-resor: Res obegränsat under ett år i valfri klassnivå med dagtåget samt i sovvagns- och liggvagnskupé med nattåget.
 
SAS-resor: Gäller resor på sträckorna Stockholm - Göteborg, Stockholm - Sundsvall , Stockholm - Malmö och Stockholm - Malmö/Ängelholm.

SJ-resor: Innehavare av SAS Travel Pass Individual kan på vald sträcka Stockholm-Göteborg, Stockholm-Sundsvall resp Stockholm-Malmö boka tåg genom att ringa till SAS Corporate Support 08-797 22 02 vardagar 8.30-16.00. Önskas denna möjlighet meddelar ni personnr. eller ev SJ-prionr. i samband med köpet.
Mer om Sverige-kortet   Mer om Destination Plus   Mer om SAS Travel Pass

 

 

Scandinavian Airlines © 2016

| Regler & villkor | Sajtkarta | SAS Group | Kontakt | Press | För resebyråer | Nyhetsbrev | Cookies
Star Alliance